Ideal of Sweden | Black week | Review produse

Iubitoare de genți, dar și de reduceri, la fel ca majoritatea femeilor, țin să vă povestesc despre Black Week la Ideal of Sweden. Am descoperit acest site pe când eram în căutare de accesorii pentru telefon (husă, folie, etc.), dar nu știam pe atunci că va deveni unul dintre site-urile mele preferate. Nici mie nu îmi vine să cred, dar colecția mea crește! Și nu, nu o colecție de huse pentru telefon, ci de genți marca Ideal of Sweden.

50% reducere la tot! Dacă nu aveți răbdare să citiți până la capăt, vă las un cod de reducere valabil la orice comandă: BB1510 , dar și un link către mai multe reduceri exclusive – apasă aici! Plasează comanda prin intermediul acestui link pentru a beneficia de cele mai mari reduceri!

Geantă Ideal of Sweden

Calitate superioară| Ideal of Sweden

După cum spuneam mai sus, sunt iubitoare de reduceri. De-a lungul timpului am ,,adunat” o colecție frumușică de genți, unele mai accesibile la preț, altele ieftine, dar drăguțe. Când mi-am luat prima geantă de la Ideal of Sweden chiar mă gândeam dacă va merita investiția pentru că depășisem cu mult bugetul meu comparativ cu ce dețineam deja. Nu vă pot explica în cuvinte cum am așteptat coletul! Eram efectiv ca un copil mic care îl aștepta pe Moș Crăciun.

Colecția de genți

Am început colecția de genți de la Ideal of Sweden cu una mini, neagră, foarte simpatică. De la gentuța aceea a început totul, urmând mai multe comenzi de care am fost și sunt extrem de mulțumită. Până acum am în colecție 5 genți de la ei, unele mai elegante, altele casual. Totul e la superlativ, de la ambalaj și până la calitate. Vin ambalate în cutii individuale și cu husă pentru protecție și depozitare. Micile detalii precum folia pe fiecare fermoar sau accesoriu metalic fac diferența, astfel gențile ajung la noi în stare perfectă.

Geantă Ideal of Sweden

Accesorii pentru telefon Ideal of Sweden

Pe lângă toate gențile superbe, pe site găsiți și multe accesorii pentru telefon, în special pentru Iphone și Samsung. De la huse și până la baterii externe, toate sunt calitative și frumoase. Am văzut numeroase modele și sunt sigură că veți găsi ceva pe placul vostru. Având atâtea opțiuni, pot fi încadrate cu succes la idei de cadouri pentru sărbători sau chiar pentru alte ocazii.

Accesorii pentru telefon Ideal of Sweden

Despre livrare

La început, unele comenzi au ajuns în aproximativ 7 zile prin poștă, dar acum toate îmi vin prin curier, direct acasă. Livrarea este mai rapidă acum, de când vin prin curier. Taxa de livrare este destul de ok, 4,99 €, dar dacă depășiți o anumită sumă per comandă, aveți transport gratuit. De cele mai multe ori au diferite oferte și reduceri, trebuie doar să urmăriți site-ul. Postez și eu pe Instagram ofertele de neratat, așa că mă puteți urmări și acolo (adelina.nastasa).

Ideal of Sweden Black Week

Acum se desfășoară pe site Black Week cu reduceri de până la 50% la toate produsele. Cred că este momentul ideal să vă comandați produsele pe care le aveați în coș, mai ales dacă folosiți și codul meu de reducere BB1510. Nu uita să comanzi prin intermediul linkului!

Geantă Ideal of Sweden

Sper să vă fie de folos acest articol, la fel și codul meu de reducere. Dacă aveți și alte întrebări, vă răspund cu drag pe Instagram. Spor la shopping!