Poster Store review | Decor de revistă

O casă decorată cu gust va fi mereu mai caldă și mai primitoare, nu-i așa? Fie că vorbim de camera de zi, de dormitor sau de camera copilului, micile detalii vor face diferența. Un decor minimalist, dar bine gândit, va oferi acel vibe cozy sau elegant și va schimba complet încăperea. Eu am decorat un colțișor din camera fetiței mele cu rame și postere de pe Poster Store și o să vă arăt rezultatul alături de câteva păreri și impresii.

Poster Store

Prima mea comandă pe Poster Store

Cum am ajuns să decorez cu Poster Store? Ei bine, atunci când vedeam pe Instagram sau pe Pinterest imagini cu și despre decor, mă minunam cât de frumos arată pereții cu tablouri bine organizate. Minimaliste, culori pastelate sau neutre și foarte atent organizate, toate acele aranjamente mă linișteau cumva și am știut că vreau și eu măcar un colțișor din casă așa.

Așa că nu am mai stat pe gânduri și am ales câteva rame și postere pentru a decora și la noi acasă. Având fetiță, am ales postere cu detalii roz-pastel și imagini drăgălașe, care sper să îi se potrivească până va mai crește. Îmi sunt atât de dragi! Ramele alese au fost albe pentru a crea acel decor de care vă spuneam mai sus, minimalist și elegant. Mi se pare că se completează perfect cu pătuțul și celelalte obiecte.

Posterele venit ambalate cu mare grijă, fără a fi șifonate sau deteriorate pe durata transportului, la fel și ramele. Se observă de la bun început calitatea superioară și atenția oferită micilor detalii.

Dintr-un perete simplu, alb, fară viață și culoare, am creat un colțișor de cameră vesel și liniștitor pentru fetița mea. Chiar dacă la prima vedere nu ar părea o schimbare atât de mare, să știți că este! Ador rezultatul final și mă gândesc să fac ceva asemănător și în dormitor, poate cu niște postere cozy sau fashion.

Despre Poster Store

Poster Store este o companie suedeză, relativ nouă și în creștere rapidă, inspirată de design-ul scandinav, simplitate și eleganță. Sunt specializați în artă de perete de înaltă calitate, inspirând în același timp oamenii care vor să își decoreze cu gust locuința. La Poster Store poți găsi postere și rame elegante, la prețuri accesibile, cu design scandinav.

Ei oferă o selecție largă de postere cu diferite teme și categorii pentru fiecare gust. Toate posterele lor sunt tipărite pe o hârtie ecologică și de înaltă calitate produsă în Stockholm .

Dacă vreți să vă comandați ceva de pe Poster Store și aveți nevoie de un cod de 10% reducere, îmi puteți scrie pe instagram adelina.nastasa și vă trimit cu drag unul.

Idei de decor cu postere

Multe alte idei găsiți aici.