Review Forcapil după 3 luni de utilizare

Părul lung, sănătos și des este un obiectiv greu de atins dacă ar fi să luăm în calcul o mare problemă cu care ne confruntăm noi, femeile. Căderea părului este și va rămâne un subiect sensibil, iar rezolvarea acestei probleme vine la pachet cu multe produse de încercat, întrebări și, în cazurile mai grave, vizite la medicul dermatolog. Părul meu are o poveste lungă, dar am rezolvat parțial problema cu Forcapil (varianta albastră).

Așa arată părul meu după 3 luni cu Forcapil

După naștere și alăptare m-am conftuntat cu o cădere a părului de nedescris, efectiv smocuri de păr peste tot. Fiind și foarte lung, aveam impresia că începusem să chelesc la propriu și efectiv intrasem în panică. Ulterior, am încercat multe produse, unele care m-au ajutat cât de cât și altele care nu au făcut nimic din tot ce promiteau online, la tv sau pe etichetă.

Cum și când am început să iau Forcapil?

Ei bine, în toamnă, când căderea părului mi se accentuase și chiar nu știam la ce produse să mai apelez, am ajuns la concluzia că problema e din interior. Dacă șampoanele minunine și loțiunile nu își fac efectul, înseamnă că problema e de natură internă.

Am văzut foarte multe păreri pozitive despre Forcapil în mediul online, așa că i-am dat o șansă. Nu mi-am făcut mari speranțe, deja începusem să cred că e ceva genetic și că mare diferență nu voi vedea. Am comandat o cutie care să îmi ajungă pentru o cură de 3 luni și așa a început procesul.

Prima lună

Prima lună cred că a fost cea mai grea și o să înțelegeți curând și de ce. Pe prospect scria clar că ar trebui să iau două pastile dimineața, în timpul primei mese. Le-am luat așa o săptămână! Dar Forcapil este un complex de vitamine, iar mie îmi dădea acea poftă de mâncare de aș fi stat lângă frigider de prea multe ori pe zi. Tot în acea săptămână, dacă nu mâncam, mi se făcea rău (amețeli și puțină greață).

Nu am vrut să renunț la cură, așa că am început să le iau seara, cu o oră-două înainte să mă pun la somn. Se spune că nu ar fi ok pentru că vitaminele dau energie și aș fi adormit mai greu, dar eu nu am avut problema asta. Ușor, ușor, senzația de foame, dar și cea de rău au dispărut. Consider că a fost o idee bună, cel puțin în cazul meu.

Înainte și după Forcapil (rezultate pe linia părului)

A doua lună din cura cu Forcapil

În a doua lună a fost foarte ok. Dacă în prima lună doar aveam impresia că îmi crește părul și că am baby hair, în cea de-a doua chiar am început să văd rezultate. Cu pași mici, dar siguri, aveam multe firișoare noi de păr, chiar și în zonele în care nu aveam înainte. O mare bucurie!

În ceea ce privește căderea, situația începea să se îmbunătățească vizibil. Nu mai aveam atât de mult păr pe perie și parcă era mai plin, mai sănătos și mai puternic.

Tot în acea perioadă începusem și o cură cu niște fiole de aplicat pe scalp, foarte eficiente și acelea. Cred că, pentru mine, a fost combinația perfectă care a dus la rezultate pe măsură.

Ultima lună cu Forcapil și rezultatele

Am terminat în urmă cu două săptămâni cura de Forcapil albastru pentru 3 luni. Da, am rezultate! Pe lângă faptul că nu îmi mai cade aproape deloc, mă bucur de multe fire noi. Diferențele se observă atât pe cărări, cât și în zona frunții. Aveam două locuri pe linia părului (eu le ziceam chelie) care aproape că nu se mai văd, atât de bine mi-a regenerat părul. Sunt foarte mulțumită și voi relua cura după o lună de pauză.

Înainte și după Forcapil (baby hair din plin)

Alte curiozități

Mai auzisem fel și fel de păreri precum cea cu kilogramele în plus, stările de rău sau pilozitate excesivă. Pe prima am rezolvat-o înainte să se întâmple, după cum v-am povestit mai sus, adică am luat Forcapil seară nu dimineață. Cea cu pilozitatea cred că este doar un mit, părul de pe corp mi-a crescut la fel ca de obicei, nimic schimbat. Oricum, nici nu m-am gândit la posibilitatea asta pentru că este doar un complex de vitamine, nici pe departe ceva hormonal.

Cam asta a fost experiența mea cu forcapil, sper să vă fie utilă. Dacă mai aveți întrebări, vă răspund cu mare drag pe instagram (adelina.nastasa). Menționez că nu este un articol sponsorizat, ci pur și simplu părerea mea și experiența mea personală pe banii mei cum s-ar spune. L-am luat la un preț foarte bun de aici , dar îl găsiți la cam toate farmaciile.

Pe data viitoare!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s