Meditații la matematică online așa cum îți dorești| Centrul Unirea

A fost odată ca niciodată, o elevă care se pregătea pentru bacalaureat. Ea iubea lectura și să se exprime în scris, dar matematica îi dădea dureri de cap la propriu. Oricât de mult ar fi încercat ea să înțeleagă ce plusuri și ce minusuri are, ultimele lecții o îndepărtau de ceea ce și-a propus, respectiv o notă bună la examen. Meditațiile la matematică fizice nu o atrăgeau pentru că profesorul de la clasă era foarte exigent, iar ea oricum nu rezona cu modul lui de predare. A luat în calcul și alți profesori, dar ar dura până se va obișnui cu ei, ar pierde mult timp pe drum, iar ei îi place să învețe într-un loc deja cunoscut: acasă. Oare va găsi o soluție pentru a reuși? Cum va face meditații la matematică pentru bacalaureat?

Așa începe o poveste tristă, foarte comună în rândul elevilor, care poate avea, totuși, un final fericit. Lipsa conexiunii dintre elev și profesor, modul diferit de predare, presiunea care se pune asupra elevilor și câteva cunoștințe lipsă, îndepărtează elevul de nota mare la care visează. Îți sună cunoscut? Cu siguranță, meditațiile la matematică rămân singura soluție, dar și aici este ceva de muncă. De la găsirea unui cadru didactic disponibil și potrivit așteptărilor, la care se adaugă timpul și banii investiți, și până la promovarea bacalaureatului este cale lungă.

În orice caz, totul are o soluție! Dacă nu îți surâde nici măcar puțin ideea meditațiilor fizice, află că mai ai o variantă: meditații online. La fel ca tine, și eu am fost un elev peste care s-au pus presiuni atât de la profesori, cât și de la familie pe tema bacalaureatului. Așa am ajuns să fac pregătire pentru bac la una dintre materii, dar nu mare mi-a fost mirarea când am renunțat după doar două luni. Eu, personal, învăț mai bine din colțișorul meu de cameră unde mă simt cel mai comod. Drumurile până la profesor și înapoi mi se păreau obositoare, mai ales că pregătirea avea loc în zilele în care aveam și ore. Una peste alta, multe bătăi de cap, puțin timp rămas pentru a aprofunda ceea ce am învățat și multe frustrări.

Mi-ar fi plăcut ca atunci să am posibilitatea de a face pregătire online. Acum, este posibil! Centrul Unirea ușurează procesul de pregătire pentru bac, ridicând totul la un alt nivel. Ai citit bine, chiar se poate!

Ce este Centrul Educațional Unirea?

Acum că ți-am stârnit interesul, haide să îți spun mai multe. Centrul Educațional Unirea este un centru care oferă meditații pentru bacalaureat, evaluare națională, dar și meditații normale, adică pentru a aprofunda și exersa ceea ce elevul învață la clasă. Activează încă din 2010, ceea ce arată foarte clar că au experiență și, evident, rezultate bune. Dacă în urmă cu ceva timp meditațiile aveau loc doar fizic, acum s-au ,,mutat” și online, astfel încât orice cursant să aibă acces la servicii educaționale, chiar și din orașe mici sau zone rurale.

Avantajele meditațiilor online la Centrul Unirea

Cadrele didactice atent selectate și competente vor face echipă cu tine pentru a ajunge la rezultatele dorite. E o plăcere să înveți atunci când materia îți este explicată pe înțelesul tău! În plus, ședințele de pregătire online sunt înregistrate pentru a putea reveni la ele de fiecare dată când ai nevoie (le pot viziona și părinții pentru a afla cum se desfășoară activitatea).

Dacă elevul nu rezonează cu profesorul, acesta poate fi înlocuit. În format fizic ar fi fost mult mai complicat să cauți alt profesor, dar la Centrul Unirea totul este în avantajul tău.

Cum ar decurge meditația online la matematică?

Atât de simplu și firesc! Eu, cea din liceu, mi-aș fi făcut o cană mare de cafea cu lapte, aș fi pregătit tot ce am nevoie la birou și aș fi aprins lumânărele parfumate. Așa învățam eu cel mai bine.

După ce te faci comod și te asiguri că ai tot ce îți trebuie la îndemână, nu mai rămâne decât să începi ședința de pregătire pentru bac. Meditațiile online pot fi individuale sau în grupe mici, așa că te vei simți perfect. Poți începe cu întrebările pe care le ai, cu nelămuriri sau pur și simplu cu noua lecție. Vei face o echipă pe cinste cu profesul de la Centrul Unirea care te va susține și te va învăța tot ceea ce ai nevoie.

La final, nu îți rămâne decât să aprofundezi informațiile și să continui ce ți-a mai rămas de făcut. Fără drumuri, fără alte griji și de la tine acasă!

Cum se termină povestea de la început?

Ei bine, eleva despre care vă povesteam a ales Centrul Unirea, a făcut meditații la matematică online și s-a pregătit responsabil și temeinic pentru examen. Cu puțin curaj și motivație, a reușit să depășească limitele de la subiectul al treilea la propriu. A luat o notă mai mult decât mulțumitoare și acum se bucură de reușitele ei. Totul este posibil dacă te informezi și ai condițiile ideale de studiu, indiferent de materie.

Vă încurajez să luați cele mai bune decizii când vine vorba de educația personală sau cea a copiilor voștri! Informația e putere.

Acest articol a fost scris în cadrul concursului Spring Super Blog 2022.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s