Custom Cuff – cadouri inspirate pentru tine și cei dragi | Review

Mereu mi-au plăcut cadourile inspirate, care să însemne cu adevărat ceva pentru cei ce le primesc. Bijuteriile și accesoriile sunt o alegere sigură și, de cele mai multe ori, nu dai greș cu ele. Totuși, pot fi și mai speciale dacă le oferi o notă personală, ceva care să te ducă cu gândul la un moment frumos. Custom Cuff, un site cu bijuterii și accesorii pentru el și ea, este perfect pentru cadouri care înseamnă ceva.

Eu nu mă dau în vânt după bijuterii de sute, poate chiar mii de lei. Nu mă interesează dacă prețul este unul decent atât timp cât bijuteria e specială și vine de la o persoană dragă mie. La Cusfom Cuff am găsit fel și fel de idei de cadouri cu un preț accesibil. Am luat pentru mine un lănțișor cu inițiala mea, dar și două brățări gravate pentru soț (care sunt unisex, merg și pentru femei, dar și pentru bărbați). Haideți să vi le arăt și să mai povestim câte ceva despre ele.

Ce mi-am luat de pe Custom Cuff?

În total am două comenzi la ei, prima fiind o brățară gravată și cu biluțe negre, iar cealaltă cu lănțișorul meu și încă o brățară.

Lănțișor cu inițială Custom Cuff

Eu nu prea port brățări, așa că lănțișoarele și inelele rămân în topul favoritelor mele. Îmi doream de mult un lănțișor cu inițiala mea, ceva finuț și drăguț, dar care să nu treacă neobservat. Acesta mi-a fost tare drag, este superb atât în poze, cât și în realitate. Având în vedere că prețul este mai mult decât ok, mi-am făcut un mic cadou. Îl găsiți aici, pe mai multe variante de culori și cu orice inițială. Știam că sunt ok la calitate pentru că brățara soțului a rămas ca nouă chiar și după câteva luni.

Brățări gravate Custom Cuff

Am mai luat, după cum v-am spus, și două brățări gravate. Ambele sunt superbe, cu detalii care nu pot fi trecute cu vederea. Plăcuța gravată este din argint și o puteți personaliza după bunul plac. Puteți scrie pe ea orice, de la coordonatele unui loc special și până la inițiale, nume sau date importante pentru voi. Eu am ales un D, iar pe cealaltă, numele fetiței noastre alături de o inimioară. Și fontul cu care scrieți este la alegere, așa că o puteți face după bunul plac. Vă las link către cea argintie aici și pentru cea cu bile negre aici.

Despre livrare la Custom Cuff

Pentru că produsele nu vin din România, livrarea durează puțin mai mult, în funcție de perioadă. La mine au ajuns relativ repede, prima comandă în aproximativ două săptămâni, iar a doua în vreo trei săptămâni. Ambele au ajuns la poștă, fară a fi nevoită să plătesc ceva în plus. Pe site este specificat că, în cazul bijuteriilor standard, prelucrarea comenzii durează mai puțin, iar în cazul bijuteriilor gravate și personalizate, ceva mai mult.

Comanda minimă la care primiți livrare gratuită este de 40$, dar cred că vor mai fi și alte promoții pe site.

Brățări gravate Custom Cuff

Ce mai găsiți pe site?

Pentru că Custom Cuff au o varietate de produse, m-am gândit să vă mai spun cam ce mai găsiți la ei. Am văzut că au și niște inele pe care puteți grava ce doriți, foarte frumoase și acelea. Pe lângă ce mi-am luat eu, mai au și seturi cadou pentru el, ea sau pentru cupluri. O idee foarte faină, mai ales pentru aniversări sau pur și simplu pentru atunci când vreți să vă faceți un cadou drăguț.

Acum au la finalul comenzii o ofertă faină, mistery bracelet la 34 lei și mistery necklace la 43 lei. O oferă greu de refuzat, nu-i așa?

Și brățările magnetice pentru cupluri sunt la ofertă, reduse la 43 lei de la 190. Mai că îmi vine și mie să mai pun o comandă… Iar pentru 20 lei, te scutesc de împachetarea cadoului, acesta venind direct împachetat pentru a fi dăruit.

Am și un cod de reducere pentru voi ADELINA36653 care vă aduce 10% reducere la orice comandă. Pentru mai multe detalii, îmi puteți scrie pe instagram (adelina.nastasa), acolo răspund tuturor.

Vă îmbrățișez cu drag!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s