Noracora – Review prima comandă

După cum mă știți, cumpărăturile online sunt printre preferatele mele. Lunile trecute am dat o comandă pe Noracora, iar astăzi m-am gândit să vă arăt ce mi-am luat, alături de un review. Mi-am comandat atât haine, cât și încălțăminte, dar veți vedea mai multe detalii mai jos.

La Noracora găsiți produse pentru femei, începând de la îmbrăcăminte și încălțăminte, până la accesorii la prețuri rezonabile. Vă las aici și un cod de 20% reducere pe care îl puteți folosi de câte ori vreți: SNS2021. Acum haideți să vă arăt ce mi-am luat eu!

Cămașa aceasta este mai vintage și oversize. Îmi place mult culoarea, dar și materialul. Cu toate că am luat-o pentru vară, o voi purta și toamna sau primăvara în diferite combinații. Merge foarte bine cu o pereche de jeans albaștri, albi sau negri, dar și cu fustă. Printul este cu floricele, verdele este mult mai viu în realitate și o găsiți pe mai multe culori. La mâneci are un elastic care le face să stea mai bufante, detaliu care îmi place tare mult. Eu am ales mărime S.

Id produs: 8966860

Am mai luat și această cămașă albă cu floricele, mi s-a părut adorabilă. Pur și simplu mi-a inspirat eleganță și gingășie, așa că nu puteam să nu o pun și pe ea în coș. Este destul de versatilă și merge în multe combinații. Se poate lega în talie cu un nod frumos sau o puteți lăsa așa, mai lungă. La spate este semi transparentă și arată foarte bine. Îmi plac mult și nasturii, sunt micuți și eleganți, se potrivesc perfect. Mânecile se termină cu un fel de clopot, aducând un mare plus din punctul meu de vedere. Și aceasta este mărimea S.

Id produs: 11662129

Un alt produs de pe Noracora despre care vreau să vă spun câte ceva sunt aceste săndăluțe cu platformă. Nu sunt foarte înalte și arată super bine pe picior. Partea neagră este dintr-un material catifelar, iar platforma este ,,îmbrăcată” în împletituri. Sunt destul de comode, mărimea mi se potrivește perfect, iar baretele sunt ajustabile. Îmi plac tare mult! Sandalele sunt mărimea 5.5.

Id produs: 1391422

Despre livrare

Comanda de pe Noracora a venit din afara țării, relativ repede față de alte comenzi pe care le-am plasat extern. A ajuns în aproximativ 2 săptămâni, fară probleme și coletul era intact.

Cum sunt mărimile pe shop Noracora?

Mărimile sunt ok. La încălțăminte se potrivesc perfect, adică îmi vine foarte bine mărimea pe care o port de obicei. La îmbrăcăminte, unele produse mi se par lucrate puțin mai mari decât mărimile de la noi. Raportul preț calitate este foarte bun, la fel și diversitatea de modele și produse de pe site.

Cam asta a fost comanda mea și sper să vă fie de folos acest review.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s