Cocosolis Choco | Funcționează sau nu?

Uleiurile pentru bronzat de la Cocosolis sunt foarte populare de ceva timp, atât în mediul online cât și offline. Cred că nu sunt singura care se uita la acel bronz de ciocolată, rezultatul la care eu nu am ajuns niciodată. Îmi doream de mult să încerc măcar un ulei de la Cocosolis! O să povestesc despre cum mi s-a părut mie, ce și cum face, dar și ce produse am mai încercat de la ei. Cod de reducere: CCPLUSADL !

Cocosolis Review

Chiar dacă am terminat o sticluță de Cocosolis Choco în doar 3 zile, vreau să vă spun că nu am stat foarte mult la plajă. Vacanțele de mămică cu bebeluș nu îmi mai permit să mă expun timp îndelungat la soare. Totuși, rezultatul a fost foarte satisfăcător.

Cocosolis Choco

Uleiul acesta, Cocosolis Choco, cred că este preferatul meu din ce am încercat până acum. Are un miros de ciocolată cu cocos, foarte plăcut și deloc deranjant. E genul acela de produs cosmetic care de cucerește din start cu mirosul lui. Nu este un ulei colorat care să păteze pielea, ci unul natural care stimulează un bronz mai rapid.

Am folosit uleiul Cocosolis în combinație cu spf, mult spf. Aplicam crema cu spf, iar dupa 10-15 minute, după ce se usca puțin și intra bine în pielea, mă dădam cu ulei. Reaplicânt spf-ul aproximativ din oră în oră și combinându-l cu ulei pentru bronzat, am obținut un bronz frumos și sănătos.

Am auzit multe păreri pro, dar și câteva contra. Eu nu am avut probleme, nu mi-au apărut nici pete și nici nu mi s-a dus pielea. Cred că îngrijirea pielii și folosirea protecției solare și-au spus cuvântul, la fel vă îndemn și pe voi. Folosiți spf, ulei bronzant și after sun sau cremă hidratantă după plajă pentru ca bronzul să fie unul sănătos și de lungă durată.

Ce produse Cocosolis am mai încercat?

Am mai avut cu mine în vacanță și unul dintre uleiurile din noua colecție, Cocosolis Monoï. Acesta are un miros exotic, de flori, dar parfumul este puțin cam puternic pentru gustul meu. Întradevăr, bronzul ,,se prinde” foarte bine și cu el.

Crema cu spf 50 Cocosolis a fost și ea pe lista de must have. Are o textură densă, dar intră relativ ok în piele. Lasă o peliculă albicioasă, din acest motiv nu am folosit-o pe față, ci doar pe corp. În schimb, mirosul e așa și așa.

Cocosolis review

Sper că v-au fost de folos experiențele mele! Dacă aveți nevoie de cod de reducere la Cocosolis, îmi puteți scrie pe instagram adeliba.nastasa sau pe facebook. Să îmi trimiteți și mie părerile voastre!

Pupici.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s