Persil Deep Clean Review

Știți cât de important este detergentul de rufe și cât de greu e până îl găsești pe cel care să se plieze perfect nevoilor tale… Acum avem atât de multe variante pe piață, încât alegerea e și mai grea. Eu folosesc Persil Deep Clean, detergent lichid și capsule, iar în acest articol vă voi spune și de ce.

Persil Deep Clean

Nu este prima dată când încerc produsele Persil, acesta fiind și motivul pentru care am ales să fac aici o recenzie. Persil Deep Clean este perfect pentru pete dificile și mirosuri neplăcute, dar și pentru curățarea în profunzime a hainelor de zi cu zi.

În trecut foloseam pudră și de multe ori mi s-a întâmplat să scot hainele negre cu urme albe rămase de la detergent. Indiferent dacă mai programam o clătire în plus, acele pete rămâneau acolo și mai era nevoie de încă o spălare ca să le pot purta. Mai pe scurt, timp și bani irosiți. Încet, încet, am renunțat la varianta aceasta și am ales capsulele și detergentul lichid.

Ce este nou la Persil Deep Clean?

Noul Persil vine cu o tehnologie unică de curățare, de aici venind și numele Deep Clean, care pătrunde adânc în țesătura hainelor și curăță chiar și acele pete care nu credeai că vor ieși. Efectul Active Fresh este un mare plus pentru că oferă hainelor o prospețime specifică care persistă o lungă durată, nu doar imediat după spălare. Și cum informația e putere, m-am documentat și am aflat că modul de curățare și efectul wow vor fi aceleași chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C.

Persil Deep Clean

Nu economisim doar timp și energie, ci ajutăm și mediul înconjurător. Continua evoluție a produselor Persil a ajutat la crearea unor ambalaje cu o cantitate redusă de plasti. Faptul că ambalajele sunt reciclabile ajută la o emisie mai mică de dioxid de carbon. Știți cum e, mic cu mic se face mare! Și dacă nu știați încă, învelișul capsulelor Persil este 100% diluabil în apă.

Părerea mea despre Persil Deep Clean

Fiind mamă, petele sunt la ordinea zilei, și nu doar pe hăinuțele bebelușului, ci în întreaga casă. M-am confruntat cu mâncare pe hainele de bebe și pe ale mele, ruj pe lenjeria de pat și pe rochia preferată a fetiței, pete verzi de iarbă sau cele de noroi în urma unei ieșiri la joacă. Sunt sigură că mi-aș mai aminti câteva, dar ați înțeles ideea. De mirosuri nici nu mai spun, pe timp de vară e imposibil să nu transpiri și să învălui într-un miros foarte neplăcut tricoul preferat.

Persil Deep Clean

Persil Deep Clean chiar scoate petele, și le scoate foarte bine! Mi-am luat de-o grijă, dacă pot să zic așa. Pentru hainele noastre e o adevărată armă secrete și nu mai trebuie să stau pe gânduri atunci când ieșim la joacă. Chiar dacă ne murdărim, am un as în mânecă (sau în cutia cu capsule Persil mai bine zis). Și da, atunci când hainuțele de bebeluș sunt foarte pătate, folosesc acest detergent și apoi le mai dau o clătire fără probleme.

Mai pe scurt, sunt foarte mulțumită de aceste produse și voi rămâne fidelă (asta în cazul în care nu vor lansa un produs și mai bun).

Spor la treabă!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s