Cremă de măini Cien | Ieftină și bună – review

Când fac descoperiri ieftine și bune, țin neapărat să le împărtășesc cu voi. Fiind mereu în căutarea unei creme de mâini faine, dar și cu raport preț/calitate bun, am încercat crema de măini cu ulei de cocos și vitamina E Cien de la Lidl. Am testat multe produse de la Lidl, inclusiv produsele de marcă proprie, iar crema asta trebuia menționată.

Ambalajul este super drăguț, nici nu ai spune că e un produs sub 10 lei. Are pompiță cu dozator, detaliu care o face mult mai practică. Pentru o cremă de măini, dozatorul e un mare plus.

Cremă de mâini cu ulei de cocos și vitamina E Cien

Cremă de mâini cu ulei de cocos și vitamina E Cien

Trecând la detaliile despre crema în sine, vreau să vă spun că e wow din toate punctele de vedere. Are o textură ușoară și hidratează foarte bine în același timp. Nu e genul acela de cremă de mâini foarte unsuroasă, dar nici nu intră cât ai clipi în piele. Lasă o peliculă fină, satinată și un glow de vis.

Îmi place super mult și mirosul! Conține ulei de cocos și vitamina e E, iar parfumul care rămâne pe mâini e de prăjituri cu cocos. Mirosul persistă câteva ore, la fel și hidratarea. Este recomandată pentru mâini uscate, dar eu zic că merge pentru orice tip, mai ales dacă vă doriți o îngrijire zilnică.

Pe ambalaj scrie că, compatibilitatea cu pielea este confitmată dermatologic, așa că stați fară griji. Nu provoacă iritații sau mâncărimi!

O găsiți în toate magazinele Lidl, dar nu mai țin minte prețul exact. Știu sigur că e sub 10 lei și că merită fiecare bănuț!

Cremă de mâini cu ulei de cocos și vitamina E Cien

Dacă sunteți mămici, am scris și un review pentru scutecele Lupilu aici.

Pe data viitoare!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s