Yves Rocher | Produse noi de îngrijire a tenului

Primul contact cu produsele Yves Rocher a fost de-a dreptul plăcut. Am testat pentru prima dată produse de la acest brand și o să vă povestesc câte ceva despre ele dar și cum se comportă cu tenul meu. Vreau să vă spun de la început că tenul meu e o combinație între mai multe tipuri, respectiv sensibil, zona T uleioasă și restul normal.

Review produse Yves Rocher

Am testat cinci produse pentru îngrijirea tenului de la Yves Rocher. Ei au lansat recent mai multe game de produse pentru demachiere și curățare pentru fiecare tip de ten. M-am bucurat enorm când am aflat că pun accent pe ingrediente și ambalaje biodegradabile, detaliu destul de important în zilele noastre. Acum să trecem la produse!

Demachiant express pentru ochi Pur Bleuet

Acest demachiant pentru ochi de la Yves Rocher m-a impresionat într-un mod plăcut. Este un demachiant bifazic care dizolvă orice urmă de machiaj, fără a fi nevoie să insist prea mult. Demachiantul este formulat fără parfum, detaliu care îl face perfect și pentru ochii sensibili, calmând în același timp pielea. Nu irită ochii (ustură puțin dacă îmbibați discheta cu prea mult produs) și este foarte eficient.

Review produse Yves Rocher

Spumă pentru curățarea și oxigenarea tenului Pure Algue Yves Rocher

Trebuie să recunosc că e primul produs de acest gen din toată colecția mea. A fost pentru prima dată când am încercat o spumă de curățare! Personal, o folosesc dimineața, pe tenul curat. Singură nu face față pentru a dizolva machiajul, doar dacă o ajut în prealabil cu apă micelară. Oricum mă demachiez în doi pași, deci nu este o problemă. Spuma de curățare lasă tenul foarte catifelat, nu îl usucă și are un glow natural după utilizare.

Apă micelară demachiantă cu efect purificator Pure Menthe

Eu sunt o mare iubitoare de apă micelară, dar le aleg cu grijă. Aceasta curăță foarte bine chiar și machiajul rezistent, ajutându-mă să nu pierd foarte mult timp la demachiere sau să îmi irit tenul. Yves Rocher, încă un produs super bun! Efectul purificator este vizibil de la primele utilizări, tenul meu fiind mai mat după ce o folosesc. Menta piperată bio din lista de ingrediente are numeroase beneficii, unul dintre ele fiind revitalizarea pielii.

Review produse Yves Rocher

Mască purificatoare cu argilă Pure Menthe

Și cum măștile de față sunt nelipsite în rutina mea de îngrijire, am testat-o și pe aceasta de la Yvesc Rocher. Purifică tenul, diminuează porii și îi curață în același timp. Îmi place mult senzația de după folosirea măștii, tenul meu e mai luminos, iar secreția de sebum din zona T e redusă vizibil. Și aceasta este cu mentă piperată, are un miros plăcut și mă relaxează. O folosesc cam de două ori pe săptămână, pe tenul curățat în prealabil și o las să acționeze 5 minute.

Review mască cu argilă Yves Rocher

Apă florală de Albăstrele Bio Pur Bleuet

Înca un produs nou pentru mine! Înainte de produsele Yves Rocher nu foloseam apă florală, poate doar din când în când apă termală. Am testat-o și chiar îmi place, nu lasă pelicula aceea lipicioasă cum am întâlnit la alte produse similare (acesta fiind și motivul pentru care nu aveam apă florală în rutină). Ea, de fapt și de drept, este pentru zona ochilor, calmând și revitalizând ochii obosiți. Eu mă dau pe toată fața, parcă mă simt mai bine după. Partea bună este că nu are parfum adăugat, așa că e safe.

Cam astea sunt produsele pe care le-am testat și pe care le voi folosi în continuare. Dacă aveți întrebări, vă aștept pe instagram (@adelina.nastasa).

Pe data viitoare!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s