Rotita | Rochii la prețuri accesibile – prima comandă

Sunt iubitoare de rochii de când mă știu, chiar dacă gusturile mi s-au schimbat de-a lungul timpului. Rochiile au rămas în topul preferințelor mele și mereu sunt în căutarea unora noi sau diferite față de cele pe care le am deja. Recent am primit o rochie de pe Rotita, un site cu haine pentru femei, în special cu rochii.

Ce mi-am ales de pe Rotita?

Mi-am luat o rochie de vară cu buline care are o culoare superbă! Văzusem tipul acesta de material la mai multe fete și eram înnebunită după el, abia așteptam să găsesc ceva pe placul meu așa. În căutarea mea pe Rotita am dat peste această rochie și am știut din start că va fi ,,aleasa” acestei comenzi.

Rotita dress

Eram curioasă de calitate, dar și de lungime și abia așteptam să ajungă. Prețurile sunt foarte ok, la fel și calitatea. Tind să le compar cu cele din magazinele chinezești care au produse ok. Materialul este unul satinat, foarte puțin transparent și răcoros, așa că o voi purta de multe ori vara asta. Îmi este puțin lungă, dar eu și așa sunt mică de statură (tocurile mă vor salva). Rochia o găsiți aici.

Despre livrare

Comanda mea de pe Rotita a ajuns foarte repede. Mă așteptam să dureze câteva săptămâni bune până va ajunge la mine, dar am fost surprinsă când m-a sunat curierul după doar 7 zile. Bucurie mare pe mine! Am fost tare încântată că nu a trebuit să merg la poșta vamală ca să iau coletul. La mine a venit cu o companie nouă de curierat, mai exact FedEx. Pachetul era într-o stare foarte bună, din punctul ăsta de vedere sunt mulțumită.

Rotita dress

Referitor la mărimi, se potrivesc de minune. Sunt de tip EU, eu port S și îmi vine perfect.

Ce mai găsiți pe Rotita?

Dacă am fost mulțumită de prima comandă, evident că am mai aruncat un ochi pe site. Au multe rochii de vară frumoase, dar și elegante, pentru evenimente sau office la prețuri accesibile.

Mi-am făcut wishlist cu încă două rochii superbe și sunt nerăbdătoare să le văd. Am ales una lungă cu flori, perfectă pentru o nuntă de zi sau pentru o petrecere. Cealaltă este neagră și cu siguranță o voi purta la una dintre nunțile de anul acesta!

Am mai văzut pe Rotita și câteva salopete elegante absolut superbe. Îmi plac foarte mult modelele de pe site și, sinceră să fiu, mare parte dintre ele nu se găsesc în magazinele de la noi.

Abia aștept să vă arăt comanda următoare! Dacă aveți alte întrebări sau curiozități, nu ezitați să îmi scrieți pe instagram (@adelina.nastasa).

Pupici!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s