Lady Anion Period Kit | Review

Menstruația și produsele folosite în acea perioadă a lunii nu mai sunt un subiect tabu, sau cel puțin așa sper. Pentru că noi, femeile, ne dorim mereu confort și siguranță în acele zile mai sensibile, vreau să vă spun părerea mea despre Lady Anion Period Kit.

Lady Anion Period Kit

Le-am testat câteva zile pe mare parte dintre ele, dar vreau să vă spun că m-au cucerit din prima zi. Urăsc iritațiile, disconfortul și faptul că absorbantele pe care le foloseam înainte se lipeau atât de ,,bine” încât abia mai puteam dezlipi aripioarele una de cealaltă. Despre cele pe care le folosesc acum am numai lucruri bune de spus!

De ce am ales Lady Anion?

Cred că prima dată mi-a atras atenția faptul că sunt făcute din bumbac organic. Nu vreau să par absurdă, dar cele care sunt făcute din materiale reciclate sau albite cu clor mă sperie. Consider că avem nevoie de extra îngrijire în perioada menstruației, nu de iritații și disconfort. Bumbacul organic din care sunt făcute aceste absorbante este foarte calitativ, fără parfum și în mai multe straturi. Materialele de calitate folosite permit aerisirea și, în același timp, eliminând umezeala și căldura.

Au un nivel foarte mare de absorbție, fără să permită scurgerile nedorite, chiar dacă la început mi s-au părut foarte subțiri. Aripioarele sunt mici, bine poziționate, astfel încât să se lipească și să țină absorbantul fix cât este nevoie. În plus, adezivul folosit este non toxic (se folosește și în industria alimentară). Nici nu vă puteți imagina cât sunt de comode, nici nu mă așteptam la atât de multă libertate. Faptul că sunt subțiri și flexibile mi-a permis să port pantaloni mulați fără probleme!

Pe centru au o bandă cu turmalină și emisie de anioni ce neutralizează mirosurile neplăcute și mențin un grad ridicat de confort.

Lady Anion Period Kit

Varietate de produse Lady Anion

Într-un Period Kit găsiți tot ce vă trebuie! De la absorbante de zi și până la cele de noapte, toate biodegradabile, nereciclate și netoxice. Sunt certificate organic și au diferite mărimi astfel încât să se poată adapta nevoilor noastre, pentru că niciodată nu e la fel. Fluxul diferă de la o zi la alta, dar asta nu este o problemă când ai produse care să te ajute să echilibrezi situația. Eu le am pe cele de zi, de noapte, un pachet pentru zilele în care sunt mai activă și unul pentru utilizare zilnică, Pantiliner.

Toate mi se par bune, nici măcar nu am mai simțit nevoia să mă protejez extra.

Period Kit-ul de la Lady Anion îl puteți găsi aici în mai multe variante, potrivite nevoilor voastre, dar se găsesc și în unele farmacii.Prețul este foarte accesibil, iar calitatea depășește orice așteptări.

Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră! Informația este putere, iar femeile știu cel mai bine asta. Alegeți produse care să vă facă bine!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s