Prima comandă pe Kidlet| Review

Îmi place mult să o îmbrac pe bebe cât mai frumos, câteodată chiar avem ținute asemănătoare. Bebelușii cresc atât de repede și mereu au nevoie de hăinuțe noi, fie că e vorba de trecerea de la un sezon la altul sau doar de hăinuțele care îi rămân mici. Chiar dacă are și hăinuțe de la branduri renumite, încerc să mă orientez și spre ceva mai ieftin, dar țin cont în continuare și de calitate. Așa că am dat o comandă pe Kidlet pentru a vedea dacă se merită!

Pe kidlet.ro sunt o mulțime de hăinuțe de la firme renumite din Europa de Vest în stare foarte bună. Este un outlet online, dar au și haine sacond-hand, atât pentru copii cât și pentru adulți. Multe dintre ele sunt noi cu eticheta, iar prețul este foarte mic comparativ cu cel real. Am cumpărat o mulțime de hăinuțe cu doar 200 lei și pot spune că sunt mult mai frumoase decât în poze.

În cât timp vine comanda?

Foarte rapid! Cred că a durat undeva la 2-3 zile (inclusiv ziua în care am dat comanda). Sunt foarte serioși și atenți la detalii, hăinuțele au venit călcate și împăturite frumos. Mi-a fost greu să mă decid asupra pieselor pe care le-am ales pentru că erau zeci de produse care mi-au atras atenția.

Cum sunt organizate produsele pe site?

Organizarea produselor este super ok. Sunt organizate în mai multe categorii precum copii, adulți, fete, băieți etc, iar mai apoi puteți folosi filtrele pentru mărimi. La fiecare produs apare și starea în care este, respectiv nou cu etichetă, ca nou, aproape nou, puțin uzat etc. Nu au doar hăinuțe, găsiți pe site chiar și încălțăminte. Chiar văzusem o pereche de sandale de bebeluș care erau absolut superbe, dar m-am rezumat la hăinuțe pentru primăvară și sper ca la următoarea comandă să mai găsesc astfel de frumuseți.

Referitor la marfă, reînnoiesc stocul periodic. Lucru foarte bun, mai ales când apar produse noi la interval scurt și poți găsi mereu ceva care să îți placă. Magazinele outlet și second-hand nu mai sunt de mult timp un subiect tabu, cum era odată. De ce să dai sume imense pe haine când poți lua produse asemănătoare de la același brand cu mult mai puțini bani? Eu consider asta un mod foarte ok de a economisi și de a cumpăra lucruri de calitate superioară la prețuri mici.

Ce am luat de pe Kidlet?

Am luat destul de multe hăinuțe, de la rochițele până la pantalonași și bluzițe. Am ales majoritatea produselor noi cu etichetă pentru a-mi face o primă impresie și sunt sigură că voi mai comanda de la ei. Produsele au venit fără defecte, exact cum scrie pe site: ,,ca nou”. Toate mi-au fost foarte dragi și le-am ales cu grijă, dar vă arăt imediat mai multe poze.

Am luat un hanorac pufos! Incredibil de moale, grosuț, numai bun pentru plimbare când e rece afară. Nu aveam un astfel de hanorac pentru bebe și când l-am văzut am avut acel gând de ,,ăsta-l iau sigur”. I-am luat și câteva perechi de colanți foarte frumoși și cu material ireproșabil.

Rochiță de 36€ cu doar 20 lei

Da, da, avea eticheta cu 36€. Asta numesc eu smart shopping și mi se pare un mod foarte ok de a reînoi garderoba. Sunt sigură că toate produsele alese depășeau lejer 500 lei, mai ales dacă o singură rochiță era în jur de 170 lei, iar eu le-am luat pe toate cu doar 200 lei. Mai ales când vorbim de hăinuțe noi sau ca noi, de brand cunoscut sau nu, investiția este mai mult decât favorabilă pentru bugetul familiei.

Majoritatea prețurilor mi s-au părut decente, altele chiar mici. Le apreciez inițiativa celor de la Kidlet de a da o nouă viață acestor haine și mă bucur că putem comanda online, evitând astfel aglomerația și timpul pierdut prin magazine.

Vă recomand din suflet acest site, sunt sigură că veți găsi ceva util și calitativ! Să îmi spuneți și mie ce vă cumpărați și cum vi s-a părut experiența.

Kisses!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s