Pantene PRO-V Miracles | Produse noi în rutina de îngrijire a părului

Pentru mine, părul lung și frumos este important, dar mai mult decât atât, ador părul sănătos și îngrijit. Strălucitrea naturală a părului meu se datorează produselor folosite, iar de curând am descoperit câteva care m-au cucerit. Gama PRO-V Miracles Lift and Volume de la Pantene mi se potrivește de minune, folosesc trei produse care mă fac să am mai multă încredere în mine.

Pantene PRO-V Miracles review

De mult timp mi-au atras atenția produsele din această colecție și mă bucur că în sfârșit le-am încercat. M-au impresionat plăcut! Aceste produse au la bază puterea Pro-V, apa de trandafiri și biotină, acest trio oferindu-i părului mai mult volum și făcându-l mult mai puternic. Apa de trandafiri este foarte cunoscută pentru numeroasele sale beneficii precum hidratarea, remineralizarea și proprietatea antioxidantă, iar biotina (vitamina B7) oferă părului și pielii un aspect mai sănătos.

Produsele Pantene PRO-V Miracles Lift & Volume sunt perfecte pentru părul subțire și lipsit de volum. Eu am părul blond, iar de la decolorare s-a mai subțiat firul de păr și am nevoie de mai multă hidratare.

Șampon Lift & Volume fără sulfați

Mereu sunt în căutarea șamponului perfect, iar acesta e foarte aproape de perfecțiune. Pe lângă parfumul subtil de trandafiri care îmi răsfață simțurile, acest șampon curăță foarte blând părul. Nu usucă deloc firele mele deteriorate și uscate, ci chiar le hidratează. Eu îmi curăț scalpul în doi pași, adică două șamponări, iar la cea de-a doua, șamponul se transformă într-o emulsie foarte plăcută și hidratantă, fără să încarce firele de păr.

Mască Body & Strength fără silicon

Pentru mine, mască de păr este un must have. Chiar dacă folosesc și balsam, simt nevoia unui plus de hidratare și de strălucire. Este prima mască care nu trebuie să o aplic într-o cantitate mare pentru a-mi îngriji părul cum îmi doresc, iar ăsta a fost un motiv de bucurie în plus. Îmi place că nu încarcă părul absolut deloc, acesta având și mai mult volum decât înainte.

Ulei Spray 7 în 1 pentru părul subțire

7 beneficii aduse de un singur produs? Da, se poate! Acest ulei spray oferă atât de multe încât e imposibil să nu îl adori. Este destul de lejer, adică nu lasă acea peliculă grasă pe fir și nici nu îl încarcă Îmi place să îl folosesc înainte de a mă pieptăna pentru că se descâlcește mai ușor. Recent mi-am îndreptat părul cu placa după mult timp și aveam emoții că va fi foarte uscat, dar cu câteva pufuri de ulei am rezolvat rapid situația.

Pantene PRO-V Miracles Review

Sunt niște produse mai mult decât accesobile care își fac treaba foarte bine, chiar mult peste așteptări. Mă bucur mult că siliconul și sulfații sunt absenți pe lista de ingrediente! Nu multă lume știe, dar aceste ingrediente fac rău părului pe termen lung.

Revin cu păreri după mai mult timp de folosire pentru că ar trebui să mă bucur și de un păr mai des.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s