Review scutece Lupilu| Păreri și impresii după câteva luni

Am grijă de pielea bebelușului meu mai mult decât orice. Folosesc mereu produse bune, băița e ca la carte, chiar și detergentul pentru haine îl aleg cu grijă. Dacă pentru restul produselor alegerea a fost mai ușoară, cu scutecele am avut mai multe încercări. De câteva luni folosesc pentru bebe scutecele Lupilu și astăzi o să vă povestesc câte ceva despre ele.

De-a lungul timpului am văzut o mulțime de branduri care produc scutece pentru bebeluși, care mai de care mai lăudate. Eu fac parte din generația care a avut parte de scutece, chiar dacă pe vremea aceea erau mult mai scumpe decât acum și nu oricine își permitea luxul acesta. Mă bucur că acum avem de unde să alegem și că le putem oferi bebelușilor noștri tot ce e mai bun.

Cum am ales scutecele Lupilu?

Încercând mai multe branduri de scutece, am realizat că mereu optez pentru ceva mai scump deoarece am impresia ca ce e scump e și bun. Auzeam și citeam multe păreri despre Lupilu, mai ales despre scutece, și că raportul preț-calitate ar fi unul pe care nu îl poți trece cu vederea. Vă dați seama, curiozitatea mea a ajuns la cote maxime și mă tot gândeam dacă să le încerc sau nu.

Am mers într-o zi în Lidl și când am văzut prețul (foarte, dar foarte mic), am și pus un bax de scutece în coș. Practic pierdeam undeva la 20 și ceva de lei dacă nu se comportau ok cu pielea bebelușului meu, deci nu era mare pagubă. Ăsta a fost începutul…

Așteptări versus realitate

Sinceră să fiu, nu aveam prea mari așteptări. Parcă era prea de tot să fie bune la prețul acesta, dar am zis că na, merită încercați. Deja mă gândeam că sigur se va irita și cu ce să o dau. 😂 Acum vine surpriza: nu a avut nimic nici după o zi, nici după două, nici după aproape 4 luni de când folosim exclusiv scutecele Lupilu. Le-am încercat și pe cele normale, dar și pe cele chiloțel. Cele normale, cu ,,scai”, sunt ceva mai subțirele, iar cele chiloțel mai groase. M-a surprins plăcut faptul că sunt chiar bune!

Review scutece Lupilu

Cum absorb? Dacă am avut probleme pe tema aceasta?

Absorb chiar foarte bine! Nu am avut probleme cu scurgeri sau lucruri asemănătoare. Își fac treaba chiar mai bine față de alte scutece pe care le-am încercat. Banda elastică nu permite lichidului să curgă pe lângă. Nu sunt foarte moi, dar până la urmă, cât timp nu se irită, nu o deranjează și nu o găsesc udă pe bebe, sunt perfecți pentru nevoile noastre.

În primele luni de viață ale Dariei am folosit și șervețelele umede de la ei, foarte bune și îmi plăceau mult. Cred că prin toamnă am renunțat la ele pentru că le-au schimbat cumva, chiar dacă ambalajul a rămas același. Acum sunt asemănătoare cu hârtia igienică umedă, detaliu care m-a făcut să merg către alte șervețele umede.

Tot de la Lupilu îi luam și mâncărică la borcănel, mai ales pe cele cu fructe. Când mergeam undeva și nu aveam acces la bucătărie, îmi făceam stoc de mâncărică pentru bebe. Au multe sortimente și sunt foarte ok la ingrediente, merită și acestea încercate.

Cam asta este experiența mea cu marca Lupilu și am vrut să o împărtășesc cu voi. Să îmi spuneți și mie dacă le-ați încercat și cum vi se par!

Puteți citi și despre produsele de îngrijire pe care le folosesc pentru bebe aici.

Kisses!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s