SET LEIFHEIT CLEAN TWIST DISC MOP| Review

Când vine vorba de curățenie, pot spune că sunt mai specialistă decât în materie de beauty. Mai ales de când am devenit mămică, toată ziua fac curățenie și de multe ori durează o veșnicie. Parchetul curat a devenit o prioritate încă de când bebe a început să meargă de-a bușilea, dar niciodată nu am fost pe deplin mulțumită de mop. De curând am descoperit mopul de la Leifheit și sunt convinsă că își merită toți banii.

Atunci când alegeam un mop nu aveam prea multe așteptări, doar mă mulțumeam să rămână curat unde spăl. Ce să mai zic de storcător inclus sau găleată cu roți? Astea erau vise până să fac cunoștință cu noul meu set Leifheit Clean Twist Disc Mop!

Set Leifheit Clean Twist Disc Mop

Sunt foarte mulțumită de el și vi-l recomand cu drag, efectiv reduceți la jumătate timpul alocat curățării parchetului, dar vă dau imediat mai multe detalii. Dacă mai aveți și o soluție foarte bună pentru curățarea parchetului sau a pardoselilor, veți vedea cât de ușor va fi.

Avantaje Set Leifheit Clean Twist Disc Mop

1. Unul dintre cele mai faine detalii mi se pare storcătorul inclus. Arată ca o mini centrifugă, nici nu știu cum să îi spun. La început habar nu aveam că trebuie doar să apăs pe mâner pentru ca mopul să se stoarcă singur, efectiv învărteam eu coada modului până se storcea cât de cât și tot mi se părea wow. Vă dați seama ce bucurie am avut când am înțeles cum se stoarce singur? Am rămas uimită când am văzut câtă apă a ieșit dintr-un mop relativ stors de mine.

2. Al doilea avantaj ar fi roțile găleții. Pentru mine era destul de incomod să mă aplec, să ridic găleata, să o duc unde trebuie și mai apoi să fiu nevoită să fac iar asta. Pierdeam timp în care puteam să fac altceva, dar acum asta nu mai este o problemă. Roțile mi se par foarte practice și utile, îmi fac treaba mult mai repede datorită lor.

3. Un alt avantaj al setului Leifheit Clean Twist Disc Mop ar fi designul lavetei de spălare. Acum pot spăla mult mai ușor zonele greu accesibile cum ar fi spațiul de sub pat sau cel de sub dulapuri. Se pliază ușor la 360 de grade și încape cam peste tot. Nici nu vă dați seama cât praf se ascunde în astfel de locuri! Mai mult, coada este detașabilă și are click sistem, detaliu pe care nu îl veți mai găsi la alt produs asemănător. Datorită acestui sistem, coada poate fi folosită și la alte produse de la Leifheit, cum ar fi aspiratorul de geamuri, pămătuful Duster XL, raclete sau mături.

Acestea ar fi cele trei mari avantaje pe care le consider eu foarte importante. Lavetă mopului este detașabilă și poate fi spălată la 60 de grade, iar când se uzează puteți cumpăra o rezervă.

Nu aș fi crezut vreodată că voi avea atât de multe lucuri bune se spus despre un mop, dar setul Leifheit Clean Twist Disc Mop m-a făcut să îmi schimb complet părerea. Curățenia durează mult mai puțin și nu mai rămân urme pe parchet.

Îl recomand cu mare drag! Îl puteți achiziționa de aici.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s