Rochii ieftine | Rochii pentru cununie sau rochii de mireasă Ever Pretty UK

Nunțile, cununiile sau alte evenimente sunt destul de importante pentru orice femeie. Cu toate ne dorim să arătăm impecabil, iar de cele mai multe ori, rochia pe care o purtăm ne scoate în evidență fără prea mari eforturi. Dacă ai o rochie în care arăți ca o prințesă, restul detaliilor sunt ușor de pus la punct.

Dar ce facem când trebuie să dăm sute de lei pentru o rochie pe care cel mai probabil o vom purta doar odată, maxim de două ori? Simplu, nu dăm atât de mult dacă bugetul nu ne permite! Sunt atât de multe variante acum, mult mai ieftine și poate chiar mai frumoase. Ideea este că ar trebui să facem cumpărături mai chibzuite și să nu mai plătim triplu pentru un produs doar pentru că este de la un brand renumit.

Vreau să vă arăt un site pe care găsiți rochii pentru orice eveniment la prețuri puțin spus accesibile.

Rochii de mireasă/cununie

În perioada aceasta nunțile mari sunt doar un vis, dar cununiile încă se țin, chiar și nunțile cu număr restrâns de invitați. Pe ever pretty uk găsiți niște rochii de mireasă superbe și foarte, dar FOARTE IEFTINE. Le consider o investiție bună din mai multe puncte de vedere, dar în principiu datorită raportului preț-calitate. Puteți vedea pe social media cum arată rochiile și în realitate, sunt multe fete care au purtat rochiile lor.

ever pretty wedding dress

Rochii de seară/domnișoare de onoare

Nu doar miresele ar trebui să caute rochia perfectă, ci și invitatele. Noi, femeile, vrem mereu să fim în centrul atenției. Fiind în căutarea unei rochii unice (pentru că e groaznic atunci când mergi la un eveniment cu rochia ta superbă și o invitată e îmbrăcată la fel), pierdem mult timp prin magazine. La fel și în cazul domnișoarelor de onoare, mai ales dacă mireasa vrea anumite culori sau rocii la fel. Eu nu sunt genul care să irosească sute de lei pe o singură rochie, cu banii ăia prefer să îmi iau mai multe.

bridesmaids dresses uk

Rochii de vară

Nici rochiile de vară nu ar trebui neglijate. Mereu am zis că rochiile sunt cea mai frumoasă formă a feminității și le port cu drag. Fie că aleg ceva mai elegant sau mai casual, mă simt bine în rochie și am impresia că îmi dă un plus de încredere în mine. Pentru rochiile de vară aloc un buget mai mic decât pentru cele de evenimente, dar le aleg cu grijă pentru a le purta de mai multe ori, nu doar odată. Varietatea de rochii de vară din garderoba mea este destul de mare, începând cu rochii basic, vaporoase și până la cele mai sport, potrivite pentru un outfit de plimbare.

summer dresses for women

Cu greu am ales pozele pentru că sunt o mulțime de rochii absolut superbe pe acest site, dar sunt sigură că veți arunca o privire și veți găsi ceva pe placul vostru. Să știți că au și rochii plus size, fiecare femeie merită să se simtă frumoasă indiferent de kilogramele pe care le are.

Majoritatea sunt sub 100 de lire, am găsit rochii de mireasă și cu 50 de lire.

Sper să vă fie de folos acest articol și să găsiți rochiile mult visate! Spor la cumpărături!

Kisses!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s