Drumul spre mine| Seria Vecini| Hanna Lee

Ador cărțile de dragoste! Nu pe cele foarte siropoase și lacrimogene, îmi plac poveștile care intrigă și în același timp transmit și emoțiile trăite de personaje către cititor. Dacă povestea mai are și puțin umor de bun gust, clar va urca în topul preferințelor mele. Astăzi povestim despre una dintre cele mai bune cărți citite de mine de la editura Stylished!

Drumul spre mine – Hanna Lee

Ca și introducere, seria Vecini are patru volume, mie lipsindu-mi primul. Nu știu de ce nu am luat și primul volum, dar voi întregi curând colecția. Numele spune multe, personajele principale din toate cele 4 cărți fiind vecini, prieteni sau cunoștințe. Îmi place faptul că acțiunea se desfășoară în România, nici nu vă dați seama cât de mult îmi plac poveștile care se întâmplă în locuri cât de cât cunoscute mie.

Drumul spre mine este mai degrabă drumul Carinei spre Cătălin, un drum anevoios și cu destul de multe obstacole. Povestea este de-a dreptul savuroasă, presărată pe alocuri cu doze bune de umor, schimbând ușor dispoziția cititorului cu una mai bună. Mi-a stârnit interesul de le primele pagini fără dar și poate! Am înțeles mai greu, pe parcursul lecturii, discuția dintre Carina, Maria și Alina. Vă povestesc curând despre ele!

Carina, genul acela de femeie care taie respirația bărbaților, este o tânără încântătoare, stăpână pe sine și care a pus mereu cariera pe primul loc. Mi s-a părut destul de orgolioasa și a dat de înțeles încă de la început că ea obține mereu ce își dorește. Fiind nouă în cartier și vrând să cunoască oameni noi, își face cont pe o aplicație și ghiciți peste cine dă acolo?

Peste Cătălin, ați ghicit! Un bărbat însurat, frumușel, mereu în căutarea unei noi aventuri (sau cel puțin așa am crezut eu la începutul poveștii). Pe lângă faptul că îl așteaptă o soție acasă, mai are și o fetiță absolut adorabilă. Nu e un familist convins, dar nici un soț rău. Blonda noastră îl intrigă și are planuri mari cu ea, fiind sigur că o va cuceri ușor.

Am râs cu lacrimi atunci când am citit despre prima lor întâlnire la hotel. Cam scurt și la subiect! Ea i-a rănit grav orgoliul masculin, specific bărbaților ,,prădători”. Replicile dintre ei de după act au fost mai ceva decât cele de la emisiunile de umor. Și acum, după luni întregi de când am citit cartea, încă îmi vine să râd când îmi amintesc.

Seria Vecini – Hanna Lee

Hanna Lee are un stil aparte când vine vorba de personajele ei. Îi place mult să se joace cu soarta lor și să facă haz de necazul lor, detaliu pe care l-am regăsit și în alte cărți scrise de ea. Niciodată nu știi ce va urma, iar atunci când ai impresia că te apropii de adevăr, vine și surpriza.

Pentru mine a fost un șoc atunci când am realizat în ce s-a băgat Carina. Un joc mult prea periculos, mai ales când între ea și Cătălin s-au dezvoltat sentimente chiar puternice. O să fiți surprinse, dar Alina, soția lui Cătălin, încă e îndrăgostită de un fost iubit din tinerețe și are o relație pe ascuns cu el. Nimic wow, nu? Se mai întâmplă așa ceva și în alte cărți. Dar știți ce mai face Alina? Pune la cale un plan care m-a lăsat fără cuvinte. Practic o folosește pe Carina pentru a scăpa de vină, vrând oarecum să îl facă pe Cătălin să renunțe la ea. Nimeni nu avea de unde să știe că cei doi se vor îndrăgosti…

Surpriza și mai mare va fi atunci când va afla Cătălin de acest plan. Mi-a fost milă de el, chiar l-am compătimit. Dar cumva își merită soarta, mai ales că avea bănuieli referitor la persoana iubită de Alina, dar și faptul că o înșela nu trebuie omis.

Drumul spre mine – Hanna Lee

Mi-a plăcut mult povestea lor, o recomand de fiecare dată cu drag. Felul în care au decurs lucrurile a fost plăcut, pe gustul meu. Micile detalii au făcut diferența în stilul caracteristic al Hannei și abia aștept să mai citesc cărți de-ale ei.

Îmi poți spune în comentarii și părerea ta despre vecinii Carina și Cătălin. Spor la citit!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s