Top 5 produse pentru îngrijirea părului sub 50 lei

Cum părul este foarte important pentru noi, mereu suntem în căutarea unor produse de îngrijire care să îl facă să arate mult mai bine. Știm destul de bine că șamponul nu este suficient pentru un păr sănătos și strălucitor, iar de multe ori realizăm că avem nevoie de sute de lei pentru o rutină completă. Articolul de astăzi este despre top 5 produse cu prețul sub 50 de lei pe care le-am testat și la care nu aș renunța.

Șamponul și balsamul de la Loncolor sunt geniale pentru părul vopsit. Le-am descoperit anul trecut, atunci când mi-am spălat părul acasă la cineva și nu aveam produse pentru îngrijire la mine, așa că le-am folosit pe cele de acolo. Pe lângă mirosul foarte plăcut, lasă un păr moale și strălucitor, ușor de pieptănat.

Loncolor expert Șampon și balsam

O să continui cu masca mea preferată de la Gliss. Poate nu sunt ei cei mai tari când vine vorba de alte produse, dar masca asta de păr efectiv m-a uimit. Poate fi utilizată și ca tratament, balsam, dar și ca mască în sine. Eu am terminat-o destul de repede și urmează să îmi refac stocul, așa că e de la sine înțeles că își face treaba mai bine decât mă așteptam. O aplic pe lungimile parului umed, după șamponare și o las să acționeze minim 15 minute (pe ambalaj scrie mai puțin, dar am observat că părul meu arată mai bine dacă o las mai mult timp), iar apoi o clătesc bine. Este destul de ieftină, sub 30 lei și vine într-o cantitate mare.

Gliss 4in1 Moisture Mask

Dacă obișnuiți să folosiți un tratament pentru păr, am descoperit unul de la Syoss destul de bun. Și pe acesta îl aplic după ce mi-am spălat parul, fiind aproape uscat. Îl aplic pe lungimi, insistând la vârfuri, dar nu exagerez când vine vorba de cantitate. Are un parfum plăcut și parcă nu mi se mai rupe atât de ușor părul de când am început să îl folosesc. Faptul că are pompiță îl face mult mai ușor de folosit și de dozat, astfel încât să nu încarc părul cu prea mult produs.

Syoss Salonplex Bond Recreator Serum

Eu nu îmi usuc părul cu feonul și am renunțat cât de cât și la placă, dar atunci când sunt pe fugă și trebuie nepătat să apelez la ele, folosesc protecția termică de la Syoss. Îmi place că nu îmi usucă părul și nici nu lasă acea peliculă lipicioasă, așa că are un mare plus de la mine. Keratin heat spray se găsește pe Notino la un super preț și ajunge destul de mult timp.

Keratin heat spray

Ultimul produs pentru păr ar fi un ulei de la Oriflame pe care l-am descoperit de curând. Nu lasă acea peliculă grasă care face părul să pară nespălat și hidratează foarte bine. Îmi place că oferă o strălucire considerabilă parului, îl face mai ușor de pieptănat și prețul e sub 30 lei.

Ulei de păr Eleo Oriflame

Ar mai fi produse sub 50 lei, dar acestea mi se par foarte bune și cu raport preț-calitate excelent. Produsele le-am pus în ordinea în care le folosesc, nu e vorba de preferințe sau de calitate.

Aveți grijă de părul vostru! 😘

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s