Mă înscriu la Spring Super Blog 2021!

Ei bine, a venit și timpul să mă dezvolt ca blogger și să lucrez din ce în ce mai mult pentru a ajunge la cea mai bună versiune a mea. Din copilărie îmi plăcea să scriu, mereu am fost atrasă de proza scurtă și story telling. Am început cu pași mici și timizi aici și pe Instagram, iar acum urmează să îmi demonstrez mie că pot mai mult.

Începând de astăzi, îmi anunț înscrierea la un concurs pentru bloggeri, mai exact Spring Super Blog 2021 și vă rog să îmi țineți pumnii!

Nu aspir nepătat spre premiile în bani dau în vouchere, ci mai degrabă spre experiența acumulată și afirmarea mea ca blogger la început de drum. Chiar dacă scriu pe acest blog din 2019, abia acum mi-am făcut curaj să postez mai des și să trec pe domeniu propriu. Am simțit că asta ar fi șansa mea, că este un vis care trebuie împlinit și că pot face mai mult pentru mine.

Așadar, iată-mă aici, anunțând că mă alătur provocării. Am emoții oarecum, nu știu dacă mă voi descurca de minune sau dacă voi întâmpina dificultăți, dar voi da tot ce pot. Abia aștept să scriu primul articol din cadrul concursului și apoi să văd ce note voi primi.

Cred că această competiție mă va ajuta să îmi dau seama cam la ce nivel sunt și cum aș putea să evoluez. Vă încurajez și pe voi să faceți la fel, să vă depășiți limitele și să munciți pentru visele voastre. Și știți de ce? Pentru că nimic nu vine de-a gata.

Wish me luck!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s