Cum mi-am laminat genele și sprâncenele acasă| review kit de laminare Zainlux

Petrecând mult timp online, e aproape imposibil să nu văd ce mai e nou și ce se mai poartă acum. Pe toate rețelele de socializare am văzut cum mai multe fete își luminează genele și sprâncenele la salon sau acasă, așa că am devenit din ce în ce mai curioasă. Eram cumva în dubii, cum probabil sunteți și voi, pentru că la salon prețul este destul de costisitor, iar acasă nu știi niciodată dacă rezultatul va fi sau nu cel dorit.

Laminare gene și sprâncene kit Zainlux

Mi-am propus să testez un kit pentru laminarea genelor de la Zainlux (care poate fi folosit cu succes și pentru sprâncene) să mă conving singură dacă se merită sau nu și dacă rezultatul se va ridica la nivelul așteptărilor mele. Înainte de toate, m-am documentat puțin ca să fiu sigură că nu voi rămâne fără gene deoarece am văzut câteva păreri contra laminare. Este de la sine înțeles că nu toate suntem la fel și că un produs care îi face bine cuiva nu va fi 100% la fel și pentru noi. Ideea este că, dacă respectați instrucțiunile și faceți exact cum scrie acolo, nu aveți cum să dați greș.

Kit-ul este complet și, înafară de folia de plastic pe care o aveți cu siguranță în casă, nu mai aveți nevoie de nimic. În cutie găsiți absolut tot, începând cu soluțiile folosite și terminând cu periuțe și aplicatoare. Mi-a plăcut mult că totul era ambalat frumos și fiecare sticluță sau punguță are scris mare denumirea și numărul aferent pasului din proces. Te uiți pe instrucțiuni, cauți numărul și gata! Foarte ușor de folosit!

Trebuie să recunosc faptul că prima laminare a genelor a fost ceva mai grea. Inițial trebuie curățate, apoi trebuie lipit acel pad de silicon pe care urmează să laminezi genele. Unde am greșit eu? Ei bine, nu am lipit bine genele pe pad și apoi m-am cam chinuit. Dacă nu au stat toate la locul lor, laminarea nu a fost tocmai perfectă, pe la colțul extern mai aveam și câte o geană ciufulită.

Am făcut și un video pe Instagram în care arăt pas cu pas cum mi-am laminat genele acasă cu kit-ul de la Zainlux, dacă vrei să îl vizionezi, apasă aici. Poți vedea cât de simplu e și cât de fain e efectul. Atașez aici și un video foarte scurt unde sunt doar sprâncenele laminate.

Sprâncenele le-am laminat de două ori, dar pentru gustul meu au ieșit cam groase și am renunțat. Cred că fetelor cu sprâncene subțiri și rare li s-ar potrivi acest rezultat de minune pentru că le mărește vizual și arată mult mai bine.

Laminare gene cu Zainlux

Mi-au plăcut rezultatele și îl voi folosi cu siguranță și în viitor. Cred că încă mai este valabil codul meu, ADELINAV10, care vă oferă o reducere de 10% la comanda de pe Zainlux.

Aici găsiți kit-ul ca al meu. L-am folosit de 4 ori și cred că mai am produse încă pe atât. Spor la laminat!

Cam atât despre gene și sprâncene, ne vedem curând!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s