Produse Pixi – review

Sunt sigură că ați auzit măcar o părere despre produsele Pixi Beauty pentru îngrijirea tenului sau pentru machiaj. Eu am luat contact cu ele în primăvara anului trecut, așa că mi-am făcut o părere despre ele. Astăzi o să vă povestesc câte ceva despre cele pe care le folosesc și îmi plac, poate sunteți curioase.

Cei de la Pixi Beauty au fost super drăguți și mi-au trimis câteva cadouri anul trecut, lucru care m-a bucurat enorm deoarece voiam de mult timp să încerc produsele lor. Tot am văzut online fel și fel de păreri și eram foarte curioasă, așa că am fost cea mai entuziasmată când am primit email că voi primi un pachet de la Pixi.

Bun, au trecut multe luni de când folosesc produsele astea, deci haideți să vă povestesc câte ceva. Vreau să încep cu această cremă corectare Skin Perfector cu vitamina C. Poate fi folosită ca bază de machiaj, dar eu am folosit-o ca și BB cream pentru că oferă un finish natural și este destul de lejeră. Inițial nu prea am înțeles eu care e rolul ei, dar după primele utilizări am observat că se adaptează nuanței tenului și că arată foarte fresh. E pe terminate, nu știu dacă mai am pentru două utilizări și chiar îmi pare rău că se termină pentru că mi-a plăcut și îmi place în continuare enorm. Sper să o găsesc și la noi!

Review produse Pixi Beauty

Un alt produs care a fost fix pe gustul meu este din gama Pixi SkinTreats, Glow tonic. Cred că este unul dintre puținele tonere care mi-a plăcut și pe care l-am și terminat. Cel din poză e gol, dar mai am unul. Este un toner exfoliant, dar dacă nu îl veți folosi regulat nu veți observa diferențe. Oferă o exfoliere chimică ușoară, îndepărtând celulele moarte și oferind tenului un aspect mai luminos. Eu una nu sunt fan al exfoliere mecanice (ex. scrub) pentru ten pentru că am tenul sensibil și mă fac ca o roșie coaptă bine.

Glow mud mask e și el pe terminate pentru că a fost în varianta travel size. E o masca foarte faină pentru un ten mixt și gras. Purifică porii, mă scapă de aspectul acela lucios de la sebum și nu usucă tenul. Și pe asta aș vrea să o recumpăr!

Produse Pixi Beauty

Am ajuns și la ultimul produs, preferatul meu de altfel. Brightening +CVit Balancing Priming Oil. Este un ser pe care îl folosesc din luna Decembrie. Îl putem folosi ca prim pas în rutina de make-up sau ca ultim pas în rutina de îngrijire a tenului. Astăzi am văzut un video al unui dermatolog cunoscut care spunea că ordinea produselor de îngrijire ar fi următoarea: clanser, toner, ser, cremă hidratantă. O să încerc și eu să le folosesc în această ordine de acum pentru binele tenului meu. Revenind la acest ser, conține vitamina C care este foarte benefică pentru ten și se înțelege bine cu tenul meu. Îmi simt tenul foarte hidratant și e mult mai luminos decât era înainte. Îmi place faptul că tenul meu rămâne catifelat ca pielea unui bebeluș după ce îl folosesc, atât de fain încât nu îmi vine să mai aplic și cremă (ceea ce și fac de multe ori :)) ).

Am și câteva produse de machiaj care pe mine nu m-au impresionat în mod special, din acest motiv nici nu insist cu ele.

Vreau să vă recomand strict produsele care îmi plac, îmi fac bine și care se potrivesc tenului meu. Produsele le găsiți în Sephora, Look Fantastic sau online, au prețuri pământești și sunt de calitate. Sper să vă placă și vouă!

Kisses!😘

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s