Ulei pentru păr și ten LifeCare review

Știți momentul acela când pleci în vacanță și trebuie să faci bagajul, unul nici prea mare, nici prea mic, și ajungi la trusa de cosmetice? De fiecare dată iau cu mine o mulțime de produse pentru că doar câteva sunt multifuncționale. Să zicem că la o parte din machiaje aș putea renunța, să pun doar strictul necesar, dar ce fac cu produsele de îngrijire? Mai pun unul că sigur îmi trebuie, îl iau și pe ăsta că am nevoie de el, încă unul…. și așa ajung la o geantă mare cu multe produse.

Magic Elixir Life Care review

Dacă și voi vă regăsiți, cred că sunteți în căutarea unor produse multifuncționale. Chiar dacă nu căutați asta, sigur aveți nevoie de un ulei pentru păr care să hidrateze, dar să nu încarce părul. Eu țin foarte mult la părul meu și aș vrea să arate bine mereu, iar prin ,,bine” nu mă refer la perfect coafat sau stilizat, ci la un păr sănătos și îngrijit. Toate produsele pentru îngrijirea parului sunt importante, fie că vorbim de șampon sau de o protecție termică, dar și un ser/ulei are rolul lui.

După ce mi-am vopsit părul blond am început să îl hidratez mai bine și să îl îngrijesc ca la carte, lucru care a dus la terminarea acestei sticluțe superbe de la Life Care. Îl găsiți pe site sub denumirea de ,,Ulei pentru par si piele, Magic Elixir, cu plante BIO”. Are un nume luxuriant și la fel este și ambalajul. Este recomandat pentru părul deteriorat, uscat și lipsit de vitalitate.

Ulei pentru păr și ten Life Care

Eu îl folosesc în general dimineața, după ce îmi descâlcesc părul și îl masez ușor ca să intre bine în firul de păr. Încă de la început mi-a plăcut cu nu lasă acea peliculă grasă care este foarte inestetică, dar și faptul că sunt de ajuns doar câteva picături pentru întreaga lungime a părului. Magia uleiului vine din ingredientele atent alese precum uleiurile de migdale dulci, jojoba, rodie și de măsline, toate fiind în același timp Bio.

Pe ten l-am folosit de două-trei ori (am preferat să îl păstrez pentru păr). Vă pot spune că intră repede în piele, aceasta rămânând foarte catifelată și hidratată.

Magic Elixir Biotissima

De Life Care cred că a auzit toată lumea deoarece au o gamă largă de produse foarte bune. Încă de când eram copil am auzit de cremele și gelurile pentru dureri de spate sau musculare, iar de un an am început să testez mult mai multe produse de la această firmă. Am folosit până și protecția solară care mi-a plăcut foarte mult și sigur va face parte din bagajul meu și vara viitoare.

Vă doresc o săptămână ușoară!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s