Am testat plasturii de la Barza!

Fetelor, spuneți-mi că nu sunt sigura care în perioada aceea din lună nu mai are chef de nimic. Pe lângă starea aceea de oboseală și tipicul disconfort, durerile își fac și ele apariția. În trecut luam pastiluțe pentru dureri, dar am renunțat la ele pentru că efectiv îmi dădeau o oarecare dependență. Parcă mă durea mereu și nu îmi trecea cu nimic decât cu pastile.

Plasturi împotriva durerilor menstruale

După naștere am crezut că nu voi mai avea dureri menstruale, dar nu am fost atât de norocoasă. Clar, durerile acute nu sunt ok și vă recomand să mergeți la un medic specialist pentru că e mult mai bine să luați în considerare și sfatul unui medic. În cazul în care aveți dureri moderate, o să vă povestesc despre niște plasturi pentru dureri menstruale de la Barza. Pe lângă multitudinea de produse pe care le au, începând cu testele de sarcină și până la produse pentru igiena intimă, au și această variantă de plasturi.

Ei vin în cutiuțe de câte trei plasturi ambalați individual și cu instrucțiuni de folosire. Inițial am crezut că se lipsesc pe piele, dar după ce am citit instrucțiunile am aflat că se lipesc pe lenjeria intimă. Eu am avut nevoie doar de doi plasturi, așa că unul mi-a rămas pentru poză ca să vă pot arăta și vouă despre ce e vorba.

Am ales să folosesc acești plasturi în prima și în a doua zi pentru că m-am simțit destul de rău și chiar aveam nevoie de ceva pentru dureri. Sunt super safe și destul de eficienți. Un plasture nu trebuie folosit mai mult de 12 ore și nu e recomandat să îl folosiți și în timpul somnului. Așadar, îl puteți pune dimineața și după maxim 12 ore îl puteți da jos. Inițial e rece, dar nu încât să creeze disconfort, dar după aproximativ 15 minute se încălzește și se menține călduț până la final. Știți cât de liniștitor era un prosop cald sau sticla cu apă caldă pusă pe abdomen? Da, am încercat și acest ,,leac băbesc” dar era imposibil să îmi fac treburile și să mă simt și bine. E cam aceeași senzație numai că e mult mai comod și vă puteți bucura de beneficiul acesta chiar și când sunteți la cumpărături sau la muncă.

Chiar vă recomand să îi încercați și să le dați o șansă!

Îi găsiți pe testulbarza.ro sau în farmacii. ❤️

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s