Sutiene de calitate: cum le aleg și de unde

Girls, multe dintre noi își găsesc destul de greu un sutien care să fie frumos și să îndeplinească toate cerințele noastre. Fie că vorbim despre calitatea materialului, designul deosebit, mărime sau rezistență, rareori găsim un sutien care să le aibă pe toate. Vă invit să aflați cum și când am descoperit niște sutiene foarte calitative, dar și cum le aleg.

Aleg mereu calitatea!

La prima mea colaborare cu Bonprix am fost super entuziasmată pentru că am văzut că au pe site sutiene cu cupe mari și fără burete. Am comandat atunci unul care mi-a fost cam mic și abia apoi am citit cum trebuie să măsor bustul pentru ca mărimea să corespundă. La a doua comandă am reușit să îmi iau sutienul perfect! Vă povestesc imediat ce și cum, dar vreau să vă spun înainte că mi-am mai luat încă două, așa mulțumită am fost.

Ideea este că pe bonprix.ro am găsit genul acela de sutien fără burete, fără cusături care să mă deranjeze, cu bretele care să poată susține un bust mai generos și care să nu îmi fie larg la spate. Ei au această opțiune: îți alegi mărimea care ți se potrivește la cupe și la fel și la circumferință. Pe mine lucrul acesta m-a încântat pentru că nu de puține ori sutienul îmi era bun la cupe și larg la spate și invers.

Un alt factor care m-a determinat să aleg iar sutiene de la ei este croiala cupelor. Acestea cuprind sânul în așa fel încât să nu ,,iasă” pe parcursul zilei. Permit și un decolteu frumos chiar dacă par destul de late. Materialul este foarte calitativ și rezista uimitor, iar bretelele nu se lasă (elasticul rămâne la fel de dur). Încă nu le-au ieșit acele sârmulițe și asta mă bucură tare mult pentru că uram să mă înțepe și era foarte incomod. Revenind la discuția despre cupe, eu am ajuns la concluzia că îmi trebuie cu o mărime mai mare față de ce purtam de obicei și acum îmi vin perfect.

Sutien Minimizer cu arcuri

Acestea sunt din ultima comanda, am ales unul negru care e foarte purtabil (merge la aproape orice) și unul alb-ecru care, la fel ca cel negru, este foarte versatil. Sunt din categoria minimizer, adică micșorează vizual sânul cu o cupă. Arată excelent și se simt foarte plăcut.

Sper că v-a plăcut acest articol! Îmi puteți scrie în privat dacă aveți alte întrebări legate de acest articol.

Vă îmbrățișez!

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s