Ce am purtat în ultimele zile din 2020?

Chiar dacă mai tot anul am stat în casă, la sfârșitul lui 2020 am sărbătorit și am petrecut. Mai restrâns, cu prieteni apropiați și nu ca în alți ani, dar tot ne-am distrat. Parcă în ultima vreme nu mai avem aceeași bucurie și emoție când ne pregătim pentru un ,,eveniment” (numai evenimente nu se pot numi petrecerile cu 5-10 oameni, dar nu mai contează) și, de multe ori, punem mâna pe hainele mai comode.

Anul acesta am avut multe comenzi pe unul dintre site-urile mele preferate, Femme Luxe. Am destul de multe hăinuțe de pe acest site și 80% dintre ele mi s-au potrivit și le port de fiecare dată când am ocazia. Am doua perechi de pantaloni, o pereche de colanți care imită pielea și sunt ceva mai groși și încă o pereche mai subțire. I-am combinat în fel și fel de moduri și cam de fiecare dată mi-au plăcut. Evident că i-am purtat și în ultimele zile din an.

Leggings
Leggings

Aceștia sunt cei subțiri de care vă spuneam. Bluzița din a doua poză este tot de pe site-ul lor și face parte dintr-un compleu cu fustă (care îmi place și ea foarte mult, dar nu am mai apucat să îi fac poza). Vouă va place cum i-am asortat? Sunt destul de ieftini și calitatea e foarte ok.

PU Trousers

Aceștia sunt cei mai grosuți. Pe site păreau mult mai lucioși și aveam dubii, dar până la urmă i-am luat și nu îmi pare rău. Sunt cu talie înaltă, destul de comozi și eu spun că sunt și frumoși. Se mulează frumos pe corp și merg atât cu tocuri cât și cu bocanci/ghete. Cu siguranță o să îi mai vedeți în pozele mele!

Mini dress
Mini dress

Bluzița din pozele astea este o rochiță mult prea scurtă pentru mine pe care am ales să o port așa. Prima dată am comandat o bluziță identică din punct de vedere al modelului, dar nu neagră ci un roz pudrat. Mi-a fost atât de dragă încât am vrut să o am și pe negru, nu mai era în stoc, dar am văzut rochița și am comandat-o sperând că o să îmi vină super. Nu a fost chiar așa, dar ca bluziță e superbă.

Eu sunt genul acela de persoană care nu renunță ușor la hainele preferate și care încearcă să profite de ele cât mai mult timp. Chiar dacă mereu îmi cumpăr haine noi, cele pe care deja le iubesc rămân în top. Din toate comenzile mele de pe Femme Luxe am realizat că te poți îmbraca fain și cu bani mai puțini, nu neapărat cu pantaloni de sute de lei. Văzusem de curând pe site veste de genul celor care se poarta acum, tip ,,ilic” cum i-ar spune bunica. Arătau foarte drăguț și erau de minim două ori mai ieftine decât cele din mall.

La fel, găsiți și multe treninguri faine ( la ei se numesc loungewear sau le mai găsiți și ca loungewear set ) și destul de accesibile ca preț. Dacă veți căuta lounge set veți găsi aceleași treninguri frumoase, dar și compleuri. Ați comandat vreodată de la ei?

Sper că v-a plăcut articolul de astăzi! Vă îmbrățișez cu drag! 😘

Un comentariu

  1. Ideota69 spune:

    Eu am purtat pijamale! Recunosc, cu pantofi cu toc! In alta ordine de idei, esti foarte frumoasa!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s