Ingredientele din produsele mele de îngrijire a părului – Regivero

Când vine vorba despre produsele pe care le folosesc pentru părul meu sunt foarte selectivă. Poate unele dintre voi mă cred, altele nu, dar podoaba capilară e un accesoriu la care nu aș putea renunța niciodată, cireașa de pe tort. Am mare grijă de el și încerc să îi ofer doar produse de calitate, cu ingrediente naturale și care să îl facă să arate mai bine ca niciodată.

Ca să puteți înțelege mai ușor de ce am început să folosesc produsele Regivero, o să vă povestesc câte ceva. În liceu îmi plăcea mult să fac schimbări mari, așa că mi-am dorit șuvițe blonde și dese. După această procedură am vrut și o culoare mai închisă, apoi negru, negru albăstrui, roșu și arămiu, am revenit înapoi la negru și tot așa. La un moment dat am zis STOP!, nu vreau să îmi mai bat joc singură de părul meu. Nu doar că mi se rupea firul de păr de la jumătate, dar era și foarte uscat, fragil, fără viață și fără strălucire și cădea destul de mult. Am renunțat la vopsea, dar am continuat să folosesc produse neadecvate și placa de păr, combinația perfectă, nu? După ce am născut, din nou, cădere în masă. Undeva greșeam, chiar dacă toată lumea îmi spunea că e normal să îți cadă părul. Ăăă, nu, nu e!

Văzusem pe internet atât de multe produse care să oprească căderea părului încât nu știam ce să aleg, era imposibil să fac alegerea potrivită fără să mă documentez bine și fără să citesc niște recenzii care să mă convingă. Știți cum e să găsiți o firmă care să garanteze eficiența și să vă dea banii înapoi dacă nu sunteți multumiți? Firma aceea care pune mai mult accent pe satisfacția clientului decât pe încasări există! Regivero oferă asta și multe alte beneficii. Ei spun destul de clar că rezultatele nu apar peste noapte și îi apreciez enorm pentru lucrul acesta. Am mai văzut fel și fel se reclame care promit să oprească căderea parului încă de la primele utilizări. Funny, nu? Trebuie să ai o rutină pe care să o respecți, câțiva pași corecți și produsul potrivit în mână ca să poți ajunge la rezultatul dorit. Răbdarea e cheia de multe ori și asta este și în ceea ce privește căderea parului.

Am acordat o șansă produselor Regivero pentru că mi-am dorit mai mult când vine vorba despre îngrijirea părului meu. Am ales să folosesc tratamentul împotriva căderii parului format din loțiune și șampon, dar există varianta pentru regenerare care mai are o loțiune în plus. Ele merg forte bine împreună și sunt un tratament complet. Conțin multe ingrediente benefice firului de păr și majoritatea sunt de origine naturală. Putem vorbi despre bio keratina, extract de măsline, placentă, arginină, complex de vitaminele B sau extract de ceai verde. Sigur ați mai auzit despre aceste ingrediente minune, dar încă nu ați încercat combinația celor de la Regivero. Am vorbit mai pe larg despe aceste ingrediente într-un vlog, aici.

Sunt foarte mulțumită de produsele lor și le voi folosi în continuare, chiar facă le folosesc de mai bine de 6 luni. Cred în ele și în rezultatele vizibile pe care mi le oferă, în eficacitate și în seriozitate.

Dacă aveți întrebări legate de acest tratament, nu ezitați să îmi scrieți.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s