De ce ne cade părul? Cauze și soluții – Regivero

Părul nostru este atât de important pentru noi încât vrem să îi oferim ce e mai bun, nu-i așa? Eu mereu am căutat fel și fel de produse care să îmi răsfețe părul și să îi ofere toți nutrienții necesari, dar în același timp să mă scape de problemele precum mătreața și căderea părului. Nu sunt nici prima și nici ultima persoană care s-a confruntat cu căderea părului și care a căutat zile în șir produsele potrivite pentru îngrijirea lui.

Regivero – tratament împotriva căderii părului

Deseori mă întrebam care sunt cauzele căderii părului și cum aș putea rezolva aceste probleme, cum aș putea să am un păr mai bogat și mai sănătos, dar și ce produse ar trebui să folosesc ca să obțin aceste rezultate. O să vă spun mai întâi câteva dintre cele mai frecvente cauze ale căderii părului, iar mai apoi o să vă povestesc experiența mea cu Regivero.

Te-ai gândit vreodată că elasticul de păr este una dintre cauzele periei pline de păr? Studiile arată că un păr mai liber este mai sănătos. Elasticele subțiri și rigide împreună cu părul prins foarte strâns au ca rezultat subțierea firului de păr și, ulterior, ruperea acestuia. Eu recomand coafarea cât mai lejeră, părul cât mai liber și renunțarea la orice agrafă prea dură. Cu cât e mai puțină tensiune, cu atât sunt mai puține fire de păr pe perie.

Peria de păr agresează și ea destul de mult firul de păr. Știu că e greu de crezut, dar pieptenele de lemn pe care îl foloseau bunicile noastre, cu dinți rari și groși este perfect pentru a descurca părul. În cazul în care vă doriți să pătrați peria de păr, încercați să folosiți una cu păr natural, de mistreț. Veți vedea cum parul vostru nu se mai rupe și devine mai strălucitor.

Temperatura la care îți coafezi părul este destul de importantă. Dacă nu poți renunța la placă sau la uscătorul de păr, îți recomand să le folosești cumpătat. Cu cât temeperatura este mai mică, cu atât mai bine! Este indicat ca temperatura să fie sub media aparatului pe care îl utilizați. În plus, protecția termică este și ea un must have pentru zilele în care alegeți să vă expuneți parul aparatelor de styling.

Un al motiv ar fi produsele de îngrijire necorespunzătoare. Poți fi alergic la unul dintre ingredientele unui produs pe care îl folosești și astfel, poți pierde mult mai multe fire de păr. Folosește produse recomandate pentru tipul tău de păr și prietenoase cu scalpul pentru a nu te confrunta cu probleme mai mari.

Stresul și perioadele încărcate emoțional din viața noastră favorizează căderea părului. Multe femei se plâng de această problemă și în perioada de după naștere, iar printre acele femei mă număr și eu.

Cum am ameliorat eu căderea parului?

Unul dintre putinele tratamente care m-au ajutat cu adevărat este Tratamentul împotriva căderii părului de la Regivero. Acest tratament este format din șampon și loțiune, două produse care merg de minune dacă sunt folosite împreună și conform schemei de tratament. Tratamentul combină armonios 12 ingrediente biologice și botanice adăugate într-o fomulă unică, la o concentrație ridicată, pentru rezultate garantate. Formula este testată, cu eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Aflați mai multe despre acest produs apăsând aici.

Sunt sigură că la Regivero veți găsi tratamentul care să vi se potrivească și care să satisfacă nevoile voastre. Nu uitați că parul este la fel de important ca tenul, deci oferiți și produselor pentru îngrijirea părului la fel de multă atenție ca produselor de make-up.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să citești și altele de pe blogul meu!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s