Ultima comanda Femme Luxe Finery

În urmă cu câteva săptămâni am dat o comandă pe femmeluxeuk, dar încă nu am apucat să vă arăt ce mi-am luat. A fost o comandă consistentă ca de fiecare dată, dar unele piese nu îmi plac așa mult pe cât mă așteptam. Vorbim despre 5 produse, dar două piese nu sunt pe placul meu. Află și tu ce mi-a plăcut și ce nu!

Mi-am comandat trei tricouri și două seturi, unul cu pantaloni lungi și bluză (tip trening), celălat cu pantaloni până la gleznă și cu tricou. Toate sunt drăguțe, dar o să vă spun pe rând câte ceva despre ele. Acum comenzile vin cu FAN Courier, nu mai trebuiesc ridicate de la poștă, dar tot în două săptămâni ajung. Totuși, mult mai bine decât să stau la coada interminabilă de la poștă, unde sunt nevoită să ascult vrute și nevrute când se întâlnesc două vecine care nu s-au mai văzut de jumătate de oră. :))

Revenind la subiect, mi-am comandat trei tricouri de vară, comode și cu material foarte fain. Unul a venit ceva mai mare decât ma așteptam eu (și decât îmi doream), dar e fain de purtat prin casa cu pantaloni scurți, e comod și răcoros. Nu am făcut poze cu el pentru că nu e genul care trebuie arătat neaparat. Celelalte două o să vi le arăt în pozele de mai jos și chiar îmi plac. Știți că vara nu avem niciodată suficiente tricouri… iar dacă apeși pe T-shirts parcă nu te poți abține să nu dai o comandă.

Setul format din pantaloni lungi și hanorac este foarte fain, potrivit pentru plimbările de seară când afară e destul de rece. Sinceră să fiu, mă așteptam să se scămoșeze și să fie puțin transparent, dar a trecut cu bine peste toate spălările și nici transparent nu e. Evident, le mai port și separat. Îmi place sa combin bluza cu blugi sau cu pantaloni scurți cu talie înaltă, chiar dacă atrag țânțarii de parcă aș avea după mine o pancartă pe care scrie “toți țânțarii să vină la mine”. Sunt pusă pe glume, știu, dar chiar nu mă pot abține.

Set Femme Luxe

L-am scos la plimbare după câteva zile ploioase. Era seară, răcoare, liniște și tot ce îți poți dori pentru plimbările în oraș. Am avut ca bonus un apus superb și m-am gândit să fac repede o poză ca să nu ratez momentul. Ce ziceți, e reușită? Mie mi se pare destul de drăguță. Văzusem un set asemănător pe albastru închis și încă ma gândesc dacă îl voi comanda sau nu.

Trecem la ultimul set din comanda asta. Îmi părea așa fain în poze, modelul lor arată excelent în orice, no comment. Mi-a făcut cu ochiul și culoarea, un roz foarte frumos și am decis să îl iau. Știți vorba bunicii, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg? Eu sunt foooaaarte mică, am 1,59 m și 52 kg. Imaginați-vă, vă rog, cum arăt eu cu pantaloni până la gleznă lărguți și cu un tricou scurt și larg? Yep, nu prea bine. Pantalonii au trecut pe lista “de purtat prin casă”, iar tricoul e numai bun pentru blugi. Trebuie să fiu mai atentă când comand, chiar și la produsele tip lonungewear pentru că am șanse mari să nu arăt super bine în ele.

Tricou din setul roz

În concluzie, produsele sunt ok, unele alegeri sunt proaste. Nu că ar fi prima data când îmi iau ceva și nu îmi place cum îmi vine. Fug să mai dau o comandă la ei, nu de altceva dar am lăsat niște produse în coș care abia așteaptă să ajungă la mine. Mă gândesc la o pereche de joggers pentru că m-aș apuca de alergat, dar nu promit. Sper să nu le las singure și triste pe raftul cu haine pe care nu le port. Urâți-mi baftă la ales produse care să îmi vină frumos!

Vă îmbrățișez cu drag!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s