Suflete rivale – review

Al doilea volum din trilogia Rivali de Ivo Dima, Suflete Rivale mi s-a pus la suflet repede și mi-a atras atenția de la început. Dacă, în primul volum, protagoniștii au fost Hunter și Lydia, în volumul al doilea locul le este luat de către Jackie Deverell și Joshua Brown. O poveste plină de suspans, sentimente greu de recunoscut și multe alte detalii se ascund între coperțile cărții de luni.

Mie mi-a plăcut de Jackie în din primul volum, ea fiind singura fată din bogata familie Deverell și una dintre cele mai răsfățate fete din oraș. În ciuda statutului său, Jackie îl iubește pe Josh încă de când erau copii și mereu a încercat să îl convingă să îi dea o șansă. O femeie frumoasă, deșteaptă și bogată ca ea își putea permite orice și mulți ar spune că merita un bărbat la fel ca ea. Dar cum în viață alegem de multe ori cu inima, Jackie nu dă nici doi bani pe ceea ce spune lumea sau pe averea tatălui său și iubește nebunește un băiat care nu îi poate oferi aceleași condiții cu care era ea obișnuită.

Josh, tânărul sărăcuț și fermecător, îi fură inima și o face scrum de fiecare dată când are ocazia. El a încercat mereu să își ridice statutul în societate cu multă muncă pentru că voia să nu mai fie arătat cu degetul și luat peste picior pentru că nu era suficient de bogat. El e într-o luptă continuă cu ceea ce simte și cu “ce va spune lumea?”, iar cum viața nu ne oferă prea mult timp pentru alegerile noastre, în Austin se întoarce unul dintre cei mai chipeși și bogați tineri, Connor, barbatul care luptă pentru inima lui Jackie cu armele perfecte încă din liceu. El încă știe ce îi place, care sunt florile ei preferate și nu ratează nicio șansă de a-l face pe Josh să se simtă prost.

Voi ce credeți că va alege protagonista noastră? Bani sau fericire? Pe bărbatul pe care îl iubește de la început, dar care o respinge și o rănește sau pe frumosul Connor care îi oferă inima lui pe tavă alături de cele mai frumoase cadouri și nu numai?

Revenind la părerea personală, volumul al doilea s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele și mi-a plăcut la fel de mult ca primul. Am trecut alături de personaje de la agonie la extag, de la lacrimi la hohote de râs și am stat cu inima cât un purice ca să aflu ce se va întâmpla cu personajele mele dragi. M-am îndrăgostit profund și iremediabil de această serie și nu știți cu câtă nerăbdare aștept volumul al treilea pentru că eu am o presimțire despre Nora și Jack, dar rămâne de văzut(sau mai bine zis, rămâne de citit).

Dacă nu știți nimic despre primul volum, vă invit aici să citiți și recenzia pentru Rivalul perfect. Sunt convinsă că, dacă vă plac poveștile de dragoste și orgoliul, această serie va fi pe gustul vostru.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s