Rivalul perfect- review

Cartea care s-a lansat lunea aceasta la editura Stylished mi s-a pus repede la suflet și am citit-o de pe o zi pe alta. Este vorba despre Rivalul perfect, primul volum din trilogia Rivali de Ivo Dima. Dacă și voi vă gândiți că este o poveste de dragoste dintre doi orgolioși, ați ghicit.

Nu vă puteți imagina cât de tare m-a captivat această poveste! Luni pe la prânz am început să citesc, iar marți dimineață cartea era gata și deja așteptam cu nerăbdare următorul volum. Mi-a plăcut subiectul, personajele principale, dar și firul narativ. La început am crezut că voi ghici tot ce se va întâmpla pentru că, de obicei, sunt o persoana previzibilă. Ivo Dima m-a surprins și a pus protagoniștii în tot felul de de situații la care nu mă așteptam.

Rivalul perfect

Subiectul principal este povestea de dragoste dintre Lydia Donovan și Hunter Deverell, doi tineri ale căror familii sunt rivale, aparent, pentru totdeauna. Ea îl iubește încă din copilărie, el e orgolios și încăpățânat și pare că ar face orice numai ca să o rănească, dar ea este puternică pentru că a trecut prin mai multe decât s-ar aștepta cienva de la o tânără femeie. Tatăl ei a neglijat-o încă de când era copil pentru că relația dintre el și mama ei naturală nu era una perfectă. Mama s-a a murit, tatăl ei nu i-a oferit niciodată atenția necesară și ca totul să fie din ce în ce mai greu, rămâne însărcinată. Are toate șansele ca nimeni să nu îi fie alături, inclusiv tatăl copilului care a plecat și nu s-a mai întors.

Cireașa de pe tort este cel mai bun prieten al ei, Jack, fratele lui Hunter, care o încurajează și îi rămâne alături indiferent de situație. Deja vă faceți scenarii în minte, nu-i așa? Eu aveam deja multe filme pregătite, dar după cum vă spuneam, nu m-am așteptat la ceea ce s-a întâmplat în carte. Nu vă dau prea multe indicii pentru că aș vrea să citiți singuri și sa aflați mai multe.

Sunt curioasă ce îmi rezervă volumul al doilea și abia aștept să îl citesc. Eu îi ofer acestei cărți 5⭐️ chiar dacă m-a pus pe jar și m-a durut puțin capul pentru că am stat până târziu să citesc povestea celor doi. :)) O să vă las aici și descrierea de pe site-ul editurii pentru a vă putea face o idee.

,,

Lydia Donovan a cunoscut suferința sub toate formele posibile, însă are o determinare și o voință de a lupta în continuare cu ceea ce îi este menit să o rănească. 

Cu părinți care au neglijat-o și i-au oferit cele mai dureroase tratamente lipsind-o de afecțiunea lor, acesteia nu i-a rămas decât o fărâmă de speranță, că undeva în îndepărtare va exista acel ceva care o va face să fie ea din nou. O Lydia întreagă care va fi fericită. 

Amintirile trecutului pătat vor dispărea în îmbrățișarea bărbatului iubit după care tânjește, dar pe care nu-l poate avea. Cicatricile vor fi estompate de sărutul său, dar ea, rezultatul păcatului tatălui său, va primi ceea ce nu i s-a oferit niciodată: iubirea.

Dar ce faci atunci când dragostea trece granițele obsesiei? Iar Lydia se încăpățânează să-l viseze în continuu pe dușmanul tatălui ei, Hunter Deverell. Un bărbat mândru, orgolios și hotărât să distrugă familia Donovan, folosindu-se de iubirea și afecțiunea Lydiei pe post de armă letală.

Ce se întâmplă când planul lui e dat peste cap de o complicație dulce și de o iubire mai puternică decât ura? 

Pot acești rivali să găsească drumul spre fericire?”

De aici puteți comanda cartea. Revin cu recenzia pentru volumul al doilea, Sufelte rivale.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s