Cumpărături la Bonprix

Am revenit la voi cu încă un articol despre cumpărăturile mele online de la diferite firme. Sigur ați auzit de Bon Prix sau v-ați gândit măcar odată să comandați de la ei pentru că au o mulțime de produse care atrag atenția, dar și niște prețuri pentru buzunarul tuturor. Fie că vrei să adaugi piese noi în garderoba ta, a soțului sau a copiilor, la ei pe site găsești de toate.

Pentru mine, sesiunile de shopping online sunt o adevărată metodă de relaxare și sunt convinsă că multe dintre voi simțiți la fel. Îmi place să fiu mereu în pas cu moda, dar câteodată cumpăr articole vestimentare doar pentru simplul fapt că îmi plac foarte mult. De pe bonprix mi-am luat niște chestii foarte drăguțe și la prețuri accesibile, dar și un mic cadou pentru fetița mea.

Vreau să vă spun că nu mai înțeleg vremea asta, așa că am hăinuțe atât pentru vreme rece cât și pentru un început de vară călduros. Mi-am comandat o jachetă neagră, moale, fără nasturi sau fermoar și cu clopot la mâneci. În realitate e mult mai frumoasă decât pe site, iar materialul te cucerește încă din momentul în care îl atingi pentru prima dată. Într-un fel sau altul, mi-am comandat o ținută completă fără să vreau neapărat asta, iar următorul produs confirmă ce am spus: balerini tip stiletto, negri, de catifea și cu un detaliu ca un nod. M-am îndrăgostit de ei de ceva timp și îi aveam pe wishlist, așa că i-am comandat repede-repejor ca nu cumva să se epuizeze stocul și să rămână pantofii mei fără prieteni noi. Avem jachetă, avem încălțări, oare ce mai trebuie? O, da, o fusta neagră cu buline albe s-ar potrivi perfect. Am luat-o și pe aceasta și să știți că aș mai lua câteva pentru că niciodată nu veți auzi de la o femeie că are suficiente haine.

Ultimul produs pe care l-am luat pentru mine este un sutien alb, de dantelă, foarte comod și care ar trebui să aibă un efect de micșorare al sânilor. Ceea ce m-a determinat să îmi iau un sutien de pe acest site a fost faptul că îți poți alege cupa, dar și mărimea în funcție de ce dimensiune ai nevoie. Eu mereu aveam probleme în ceea ce privește sutienele pentru că atunci când găseam cupa ideală, îmi era larg și dacă îmi venea perfect la spate, cupa era prea mică. Cred că pe bonprix puteți găsi sutiene perfecte dacă aveți aceeași problemă ca mine.

Și dacă niciodată nu pot face cumpărături doar pentru mine, evident că Daria s-a bucurat și ea de hăinuțe noi. Am ales două body-uri cu mânecă lungă, unul alb cu un desen drăguț și unul lila cu buline albe. Am ales mărimea pentru 3-6 luni, dar puiului meu îi sunt prea mari și nu avea rost să fac poză pentru că v-aș induce în eroare. Sunt superbe, cel puțin cel lila îmi place foarte mult. Materialul e foarte ok, dar o să vă spun pe insta story cum va fi și după spălare și călcare.

O să revin curând cu o comandă pentru că sunt mulțumită de calitate și preț. Tot ce v-am prezentat aici a costat în jur de 300 de lei pentru că am prins și câteva reduceri. Am pus ochii pe câteva produse must have de vară și număr zilele până nu o să mai rezist și o să le comand.

Voi de unde vă luați hăinuțe și pantofi?

Un comentariu

  1. Blaga Diana spune:

    Și eu mi-am mai cumpărat haine de pe bon prix și calitatea e foarte bună

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s