Sprâncene frumoase și pline

Nu știu voi, dar eu am trecut printr-o perioada în care aveam o problemă cu pensatul excesiv. Parcă aveam o voce interioară care îmi spunea de câteva ori pe săptămână: ,,Ce zici, smulgem și firul ăsta? Parcă ar arăta mai bine mai subțiri. “ și eu ascultam și persam fir după fir până când nu prea mai aveam ce să pensez. Am citit pe multe grupuri situații asemănătoare cu a mea și m-am gândit să vă povestez despre experiența mea cu un produs care chiar m-a ajutat.

Foliceutic

Chiar dacă au trecut câțiva ani de la sprâncenele în formă de rândunică în zbor(să nu credeți că exagerez, vă atașez poze mai jos), tot mai aveam goluri și porțiuni unde mai era loc pentru câteva fire noi. Uneori mă gândesc la fetele care au prins moda din 2003-2004, cred ca atunci se purtau liniuțele, sprâncene acelea extrem de subțiri cărora sigur le-a fost greu să își recapete forma frumoasă a sprâncenelor. Acestea fiind spuse, haideți să vă spun despre ce produs e vorba!

Am descoperit Foliceutic pe rețelele de socializare: vedeam multe laude, rezultate faine și un preț super ok. Nu mi-am pus prea multe speranțe în el pentru că am mai încărcat și alte produse fără vreun rezultat wow, dar totuși am zis să încerc, nu aveam nimic de pierdut. La început a fost mai greu să ma obișnuiesc cu utilizarea lui în fiecare dimineață și seara și mai uitam să îl aplic, recunosc. După ce am început să îl folosesc mai des am început să văd rezultatele. Sigur că nu își va face efectul ca prin minune dacă nu îl folosiți regulat și fix așa cum este indicat!

Dacă veți folosi acest produs sau unul asemănător, aveți grijă cum alegeți să vă pensați. Sprâncenele trebuie să fie armonioase și să se potrivească trăsăturilor feței. Câteva reguli de respectat:

  1. Folosește un creion pentru a vedea cum ar trebui să arate sprâncene tale: așează-l drept între colțul intern al ochiului și partea exterioară a nării, vârful creionului îți va indica locul de unde trebuie să înceapă sprânceana.
  2. Dacă vei așeza creionul între colțul exterior al ochiului și partea exterioară a nării, vei vedea unde trebuie să se termine sprânceana.
  3. Pune creionul între partea exterioară a nării și exteriorul irisului pentru a vedea unde ar trebui să arcuiești sprânceana, dar ai grija să nu fie prea arcuită.
  4. În ultima vreme se pune accent pe naturalețe. Nu pensa prea mult, nu arcui prea tare!
  5. Dacă ai smuls un fir greșit și acum ai stricat forma, nu o strica mai tare. E mai bine cu un fir lipsă decât cu 10.
  6. Nu tunde sprâncene prea mult sau chiar deloc. Astfel, le poți pieptăna încât să pară pline.
Înainte vs după Foliceutic

Cam asta am vrut eu să vă spun astăzi. Sper să vă fie de folos.

Kisses,

Adelina.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s