OptiFibre – review

Pentru că astăzi sărbătorim ziua mondială a sănătății digestive, am ales să vă vorbesc despre un produs care mie îmi face bine. Știu, este un subiect tabu, nu toată lumea vorbește despre asta și multe persoane evită să spună că se confruntă cu aceste probleme pentru că, în urmă cu câțiva ani, era rușinos să vorbești despre așa ceva.

OptiFibre

Pregătiți-vă pentru o doză de sinceritate, nu credeam că voi povesti despre așa ceva! Dacă nu ați ghicit încă, problemele despre care vă spuneam sunt balonarea, durerile abdominale sau chiar constipația. Da, vorbesc despre asta pentru că sunt probleme naturale, fiecare dintre noi s-a confruntat măcar odată cu una dintre ele și poate nu am știut cum să le evităm. Vreau să vă spun că eu eram ferm convinsă că am o digestie cât de cât ok până când am născut pentru că alimentația mea a fost și este echilibrată, bogată în fructe și legume proaspete. Cezariana a făcut ceva (numai ea știe ce :)) ) cu tranzitul meu și am avut parte se o digestie mai leneșă dacă îi pot spune așa. Indiferent de ce mănânc, abdomenul meu protestează prin dureri și balonare, fapt care m-a determinat să încerc OptiFibre de la Nestle, un aliment format din 100% fibre solubile, cu efect prebiotic și care ajută la reglarea tranzitului intestinal.

OptiFibre® este recomandat pentru regimul dietetic al persoanelor care suferă de tulburari de tranzit intestinal: adulți, copii cu vârstă peste 3 ani, femei însărcinate sau care alaptează, vârstnici. Poate fi consumat și de către persoanele care suferă de diabet. OptiFibre nu poate fi folosit ca unica sursă de alimentatie.

Eu îl folosesc de trei săptămâni. Am început cu o singură măsură pe zi diluată în apă sau cafea, dar poate fi adăugat și în alimente. Am citit că este recomandat să mărim doza dacă nu observăm rezultate, dar să nu depășim 5 măsuri (doza maximă admisă). La început am fost sceptică și nu am crezut că mă poate ajuta prea mult, dar rezultatul nu s-a lăsat mult așteptat.

Și în cafea!

Dacă nu ați auzit despre asta până acum, vreau să vă spun că problemele tranzitului intestinal se datorează în mare parte unui regim sărac în fibre. Consumul redus de fructe și legume se resimte chiar și în digestie. OptiFibre este obținut din boabe de guar care au efect prebiotic și care ajută tranzitul în mod natural. Vă gândiți că toate aceste beneficii sunt de prisos dacă schimba gustul băuturilor preferate, nu? Stați liniștiti, gustul este neutru! Adăugați-l fără griji în băuturi sau alimente moi, calde sau reci.

Tabel cu dozele recomandate

Sper că vă este de folos recomandarea mea .

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s