Asevi Gerpostar Plus

Cum facem față virușilor și bacteriilor?

Încet, dar sigur, măsurile de relaxare ne fac să credem că acest dușman nevăzut de care ne-am temut în ultima vreme nu ne mai poate face rău dacă respectăm regulile de igienă. Am fost atât de speriați de acest virus încât am uitat complet de restul bolilor și bacteriilor din jurul nostru, nu-i așa? Uită de bacterii, de viruși și de microbi cu noul dezinfectat pentru suprafețe multiple Gerpostar Plus de la Asevi.

În ultimele luni am avut o preocupare zilnică: dezinfectarea suprafețelor de orice fel. Fie că vorbim despre clanțele ușilor, obiecte sanitare sau despre telefonul mobil, totul era dezinfectat. Pentru pardoseli și baie am folosit dezinfectanți pe bază de clor , lucru care mi-a provocat alergii ușoare din cauza mirosului înțepător. Stăteam minute în șir cu geamul deschis până scăpam de mirosul persistent de clor, iar în același timp dezinfectam restul obiectelor de prin casă. O adevărată aventură, mirosuri neplăcute și pielea mâinilor foarte uscată. Nu sună bine deloc, știu.

Nu vă gândiți că lucrurile au rămas așa! Asevi a lansat soluția de curățat și dezinfectat fără leșie, cu putere mare de curățare, eficiență maximă împotriva bacteriilor și cu miros plăcut. Acest produs acționează în contact direct cu suprafața, curățând și dezinfectând în profunzime toate suprafețele lavabile: mesele de lucru, chiuvete, obiecte sanitare, cabine de duș, interior si exterior electrodomestice, obiecte pentru bebeluși, toate tipurile de pardoseli, accesorii pentru animale de companie, coșuri de gunoi, etc. Gerpostar Plus vine în ajutorul nostru în lupta cu virușii și bacteriile!

Asevi Gerpostar Plus

Cum se folosește?

Dezinfectare de contact: pulverizați produsul pe suprafața pe care doriți să o dezinfectanți, apoi ștergeți cu o lavetă umedă. Nu necesită clătire decât în cazurile în care suprafețele intră în contact cu alimentele, bebelușii, animalele de companie, etc.

Mie mi-a fost de mare ajutor în această perioada și nu numai. Voi continua să fiu strictă când fac ordine și curățenie deoarece micuța mea bebelușă are nevoie de un mediu fără microbi.

Află și tu cam câte bacterii are un obiect la care nici măcar nu te-ai gândit apăsând aici (mie încă nu îmi vine să cred).

Aveți grijă de voi!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s