Produse favorite pentru îngrijirea tenului – Apiterra

Știți bine că tenul nostru are nevoie de îngrijire specială , dar ce facem atunci când trebuie să ne limităm la doar 3 produse de îngrijire ?

Less is more.

Dacă aș fi nevoită să aleg 3 produse pe care să le folosesc mereu pentru îngrijirea tenului , cred că aș opta pentru produsele de la Apiterra Cosmetics . Am o rutină completă de la acest brand cunoscut de multe dintre voi și pot spune cu mâna pe inimă că îmi priesc de minune . Vreau să fiu cât mai sinceră cu voi și să împărtășim păreri și impresii împreună, deci haideți să vă spun câte ceva despre aceste 3 produse , ce îmi place la ele și cum le folosesc .

Produsele Apittera
Produsele esențiale de la Apiterra Cosmetics

Voi începe în ordinea utilizării cu serul intensiv calmant pentru ten sensibil . Este realizat cu 99% ingrediente de origine naturală , printre care miere de tei BIO și lăptișor de matcă BIO. M-am documentat înainte de a le folosi pentru că eram foarte curioasă și am aflat că aceste ingrediente se foloseau și cu mulți ani în urmă pentru îngrijirea tenului , având numeroase beneficii . Serul este perfect pentru tenul sensibil , are efect calmant , antiagind și hidratant . Datorită ingredientelor active , tenul meu se înroșește puțin atunci când aplic acest ser , dar își revine repede , iar efectul este foarte fain.

Ser intensiv calmant

Crema pentru ten sensibil este un alt produs must have din punctul meu de vedere . Este necesar să folosim o cremă pentru tipul nostru de ten sau special creată pentru problemele tenului nostru indiferent dacă avem coșuri sau nu , la fel și în cazul ridurilor. Mai bine prevenim decât să tratăm , nu-i așa ? Ingredientele sunt asemănătoare cu cele ale serului , dar se adaugă și extractul de rodii și de gălbenele . Este un adevărat cocktail pentru un ten fericit , voi ce spuneți? La început aveam o altă cremă pe care o foloseam dimineața , iar aceasta era crema de seară. Acum e singura cremă pe care o folosesc și parcă nu m-aș putea despărți de ea .

Ca să facă un duo perfect , crema mea pentru ten are nevoie și de crema pentru conturul ochilor. Zona ochilor necesită mai multă atenție și grijă pentru că în primul rând este foarte sensibilă , iar mai apoi este predispusă la ridurile de expresie . Crema aceasta despre care vă vorbesc și pe care o folosesc de ceva timp calmează , hidratează și oferă pe loc starea aceea de confort pe care o căutăm în orice produs de îngrijire .

Creme pentru ten și zona ochilor

Mie mi-a plăcut mult să vă vorbesc puțin despre cele 3 produse de care nu m-as putea despărți . As vrea să vă dau câteva sfaturi pentru un ten cât mai sănătos și curat înainte de a încheia :

  • Curăță tenul de minim 2 ori pe zi !
  • Dacă ai o problemă, apelează la un medic specializat ! Nu căuta răspunsuri la probleme medicale decât la persoane avizate .
  • Folosește produsele așa cum ți se recomandă ! Nu prea mult , nu prea puțin .
  • Nu uita să folosești SPF zilnic . Acesta ajută la prevenirea ridurilor , petelor , îmbătrânirii premature a pielii .
  • Nu îți încarca tenul cu 986457 produse de îngrijire . Less is more .

Mi-ar plăcea să îmi arătați ce produse folosiți voi .

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s