Experiența mea cu Kreativator

V-ați gândit vreodată să vă personalizați un lucru , ceva care să vă facă să zâmbiți și să vă amintească de un moment frumos ? Ați făcut asta până acum sau e doar un gând ?

Eu nu mi-am mai personalizat ceva de câțiva ani , iar acum mi-a venit ideea asta . Am descoperit site-ul Kreativator unde poți personaliza aproape orice , începând de la căni și tricouri , până la pernuțe frumoase . Ei ne oferă doua variante : alegem un produs deja personalizat cu diferite mesaje și imagini sau ne proiectăm propria idee .

Au o diversitate de produse foarte drăguțe . Am văzut un ceas de perete foarte cool , dar și un preș pentru ușa de la intrare . Mi se pare mie sau obiectele personalizate dau un plus de veselie casei ? Dacă simțiți la fel ca mine , sigur v-ar face să râdeți un preș pe care să fie o poză super amuzanta sau o glumă . Sinceră să fiu , un ceas de perete care să aibă în locul cifrelor diferite mâncăruri ( vă dați seama prin ce ar trece o persoana care tine dietă ? ) mi se pare genial , păcat ca nu au varianta aceasta ; în schimb , găsiți o gamă largă de cadouri pentru cei dragi vouă .

Acum că v-am lămurit cu detaliile despre site , haideți să vă spun ce mi-am personalizat eu . După cum ați văzut pe Instagram ( dacă nu ați văzut postările , vă invit pe profilul meu ) , bebelușa mea a avut parte de o mică ședință foto dacă îi pot spune așa . Mi-am îmbrăcat prințesa în rochiță , am pus coșul cu ouă lângă ea și am încercat să imortalizez primul ei Paște alături de noi .

Pentru că aceste momente sunt unice și nu ne vom mai întâlni niciodată cu ele , am ales să păstrez amintirea vie .

Cum ?

Personalizând o pernuță pe site-ul Kreativator . Am ales să fie pătrată , roz și cu o poză frumoasă care să ne amintească de această sărbătoare frumoasă . Bebelușa mea o să zâmbească când va crește și va vedea ce pernuță drăguță are . A fost foarte ușor să personalizez pernuța , iar comanda a ajuns destul de repede .

Pernuță personalizată

Sper că v-a plăcut acest articol .

Voi ce ați personaliza ?

18 comentarii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s