Review Rujuri Matte Legend Avon

Bună , dragilor ! Ce mai faceți voi în perioada asta grea ? Eu stau în casă și împărtășesc impresii cu voi . Ce ziceți despre un review despre noile rujuri de la Avon Space , Matte Legend ?

Noile Rujuri Matte Legend

Eu am testat două rujuri în nuanțele Perfection și Legendary . Probabil v-ați dat seama că Legendary este cel ce tinde spre roșu , iar Perfection un nude frumos . Știu că sună ciudat și poate nu o să mă credeți , dar e prima dată când încerc rujurile de la Avon .

Perfection

Aceasta testare a început cu așteptări mari ca să zic așa pentru că vin ambalate foarte elegant , iar mie îmi plac foarte mult aceste “plusuri “. Aceste rujuri promit rezistență , pigmentare și aplicare ușoară . Haideți să le luăm pe rând .

Legendary

Nuanțele sunt superbe , foarte pigmentate și îmi plac mult . Finish-ul este unul mat , catifelat , chiar foarte frumos din punctul meu de vedere . În ceea ce privește aplicarea , eu îl aplic cu o pensulă ca pe oricare alt ruj , iar apoi vin cu rujul propriu-zis pe buze . Într-adevăr , se aplica mai ușor decât altele . Iar acum , lucrul care m-a dezamăgit ușor este rezistența . Perfection nu a fost testat atât de drastic , dar Legendary “a mers” la o petrecere și nu a rezistat decât pană după a doua cafea .

Nuanțe superbe

Dacă nu va deranjează faptul că nu rezistă toată noaptea , va puteți bucura din plin de acest ruj . Încă sper la un ruj care sa reziste ore în șir și să arate la fel de frumos .

Voi ce rujuri folosiți ? Le-ați încercat pe acestea ?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s