Recenzie “Legături predestinate” – Carolina Hills

Buna , dragilor !

Astăzi vreau să vă povestesc despre o carte care mi-a captat atenția câteva zile , “Legături predestinate” de Carolina Hills , primul volum din seria “Iubirea mi-a salvat viața”.


Povestea de dragoste a celor doi tineri , Christina și Augustin , are suișuri și coborâșuri . Încă de la început este prezentată situația Christinei : o fata de doar 17 ani cu un adevărat iad acasă , un tată alcoolic și agresiv și o mama care în curând își va schimba atitudinea , dar veți vedea față de cine . Pe lângă situația de acasă care o termina psihic , Christina nu este agreată nici la școală , lucuru care a determinat-o să fie singură , fără prieteni și , cu atât mai mult , fără iubit .

Povestea se schimbă radical când personajul nostru își face o prietenă . Faptul că Emma face parte dintr-o alta clasa socială le va pune “bețe în roate” , dar nu va fi aceasta singura problemă .

Iar acum , ghiciți ce ? Christina și Augustin încep o poveste de dragoste în care mulți vă veți regăsi . Ea boboacă , cu vise mari și prea multe povești de dragoste citite , el mai mare cu câțiva ani decât ea , genul acela de băiat rău care ar da pe spate orice fata și care deja are în jurul său femei , nu puștoaice . Cu greu , dar sigur , el începe să simtă ceva pentru “micuța lui” , dar nu vrea să accepte acest lucru .

Vă las pe voi să aflați restul detaliilor . Vă spun doar opinia mea : este genială povestea . Un roman destul de întins , cu multe personaje , fir narativ ușor . Nu o să citiți doar dulcegării și paragrafe siropoase pentru că acțiunea este mult mai complexă decât vă așteptați . Dacă nu credeți că dă dependență : eu citeam de fiecare dată când dormea bebelușul meu . Nu puteam să mai fac altceva , atât de tare “‘m-a prins” povestea . :))

În încheiere , vreau să îi mulțumesc autoarei pentru acest mesaj drăguț lăsat pe prima pagină . M-am topit .

Un comentariu

  1. Ma bucur foarte mult ca ti-a placut povestea celor doi, Augustin si Christina🔥💋💕🥰🤗

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s