Încă un produs testat

Titlul v-a stârnit curiozitatea , nu-i așa ? Ei bine , vă spun repede despre ce este vorba ca să nu vă plictisiți așteptând . Am testat timp de 7 zile un produs “minune” oferit de Buzz Store și Avon Space , mai exact fiolele Anew Skin Reset Plumping Shots . O să vă prezint produsul , apoi o să vă spun cum mi s-a părut mie și ce efect a avut asupra tenului meu.

7 zile de testare !❤️

Cum funcționează și ce promite acest produs ? Tenul tău v-a arata mai bine , mai hidratat și vei radia din interior . Bazat pe tehnologia Protinol TM care acționeaza ca nicio alta metoda de ingrijire a pielii , restabilind colagenul pierdut în 7 ani în doar 7 zile . Setul de 7 fiole pentru hidratare antirid Anew Skin Reset ajuta la reactivarea productiei a 2 tipuri de colagen, pentru efecte instante si imbunatatiri in timp asupra hidratarii si fermitatii pielii .

Cum se folosesc ? Fiolele Anew Skin Reset se folosesc zilnic, seara. Deschide fiola si aplica tratamentul pe pielea curata, masand produsul pe fata si gat; continua cu o crema hidratanta .

Ce se recomanda și care sunt rezultatele ? Pentru cele mai bune rezultate, produsul se foloseste cel puțin 7 zile pe luna. Dupa aplicarea unei fiole, pielea este revitalizata si mai catifelata, iar dupa 3 fiole, tenul are deja un aspect reintinerit si mai sanatos. La finalul celor 7 utilizari, pielea arata si se simte mai ferma, intens hidratata, iar liniile fine sunt netezite.

Am ultilizat timp de o săptămână , în fiecare seara , serul Anew Skin Reset . Tenul meu era oarecum obosit după naștere și după perioada petrecuta în spital , acest “tratament” fiind perfect pentru el . Încă de la prima fiola testată am început să văd schimbari . Tenul meu arata mult mai bine : hidratat , luminos și radiant . Într-adevăr , de la a treia fiola , tenul devine mai sănătos . Nu mă așteptam ca acest produs sa dea rezultate atât de repede , dar se pare ca m-am înșelat . Îl recomand cu drag persoanelor care au nevoie de o hidratare intensa și de o revitalizare , dar și persoanelor care vor sa scape de ridurile fine și care doresc sa isi recapete fermitatea pielii .

Va aștept pe Instagram pentru a vedea cum arăta tenul meu la cea de-a șasea fiola de ser Anew Skin Reset .

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s