Recenzie “Amantele trecutului” – Alexandra Gheorghe

Astăzi nu vă povestesc despre produse de frumusețe sau hăinuțe , astăzi vreau să vă prezint niște cărți . Editura Stylished mi-a oferit oportunitatea de a citi 10 cărți frumoase , trei dintre ele fiind trilogia “Amantele trecutului” de Alexandra Gheorghe .

Aceste cărți mi-au stârnit interesul atât prin titlu , cât și prin imaginile de pe coperta . Pur și simplu îți atrag atenția și te fac curios de ce poveste ascund între pagini . “Amantele trecutului” , “Ulimii pași” și “Ultimul zbor” fac parte acum din cărțile citite în luna ianuarie ( cu atât mă pot lauda pentru ca perioada de după naștere a fost de acomodare cu bebelușa și de învățat lucruri noi , deci nu am avut timp sa citesc , lucuri de care nu sunt mândră ). Mie mi-au plăcut mult , le-am citit destul de repede și de ușor , lectura lor fiind plăcută . Da , știu , sunt 18+ , dar au o oarecare decență în pasajele respective și pot spune ca nu sunt vulgare . M-au fascinat personajele și povestea lor , am trăit alături de ele fiecare moment și m-am pus în locul lor în unele situații . Vă recomand cu drag această trilogie și vă prezint mai jos o scurta recenzie .

O să vă spun câte ceva despre poveste , dar nu o să vă dau prea multe detalii pentru că vreau să le descoperiți voi prin lectura . Personajul principal , o femeie frumoasă și deșteaptă , din Republica Moldova ,dar stabilită în România , trece printr-o perioada mai sensibilă . Are sentimente și trăiri de care nici ea nu este sigura , iar atunci când îi sunt confirmate bănuielile , fuge de adevăr . Își iubește bărbatul de lângă ea , e fericita și iubita , dar totuși îi lipsește ceva , așa ca încearcă sa se descopere pe ea însăși și să se bucure de fiecare moment .

Acest personaj minunat este completat de un altul , o femeie senzuala , inteligenta , independenta , as putea spune chiar perfecta . Aceasta femeie este cea mai buna prietena a personajului principal , din Republica Moldova și ea . Are un suflet frumos , nu se ferește să își exprime sentimentele și vorbește despre iubire de parca ar trăi prin ea . Toată aceasta ușurintă în exprimarea sentimentelor este completată de faptul ca e scriitoare , detaliu care mi-a plăcut mult . Complexitatea acestui personaj face ca povestea sa te atragă ca un vârtej , un vârtej de sinceritate și iubire .

Dar ea se îndrăgostește , își găsește marea iubire și pleacă departe de prietena ei. Aceasteia i se schimba compet viața și se afunda într-un comportament nu tocmai demn de ea , devenind o femeie ușoară pentru a se regăsi în lipsa prietenei ei , pentru a vedea ce înseamnă viața aceasta și cum este .

Ți-am stârnit curiozitatea ? Ei bine , nu îți voi spune mai mult , te las să citești aceste cărți în liniște cu o cană mare de ceai sau cafea cu lapte și sa afli toate detaliile incitante .

Aștept și părerile voastre !

Sa aveți o zi frumoasa ! Va pup !

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s