Femme Luxe Finery

Buna dimineața , dragalasii mei ! Ce mai faceți voi ? A venit frigul și la voi ?

Astăzi vorbim despre ceva care știu ca va place , vorbim despre haine . Nu cred ca exista vreo femeie căreia sa nu îi placa sa facă cumpărături sau care sa spună “gata , am destule haine”.

Acum ceva timp mi-a ajuns un pachețel de la Femme Luxe Finery Uk în care se aflau următoarele : high neck bodycon jumper dress – Esmelia , Black and Gray, Black Ribbed wrap bat wing bodycon mini dress – Bailey , Black Belted Long line hoodie dress – Theo . Evident că în comanda următoare vreau să adaug și o pereche de PU Leggings .

Mi-au plăcut mult rochițele tip pulover pe gât , groase și călduroase chiar dacă mereu îmi fac cu ochiul cele Mesh Sleeve Dress . Fără cizme lungi sau ciorapi pana la genunchi mi se par puțin cam scurte , dar alături de acestea arata superb . Cred ca li s-ar potrivi de minune și o curea subțire în talie , nu-i așa ?

Link către rochia neagră tip pulover : https://femmeluxefinery.co.uk/products/black-high-neck-bodycon-jumper-dress-esmelia

Link către rochia gri tip pulover : https://femmeluxefinery.co.uk/products/grey-high-neck-bodycon-jumper-dress-esmelia

Black High Neck Bodycon Jumper Dress – Esmelia
Grey High Neck Bodycon Jumper Dress – Esmelia

Rochia neagră , scurta , mulată exact pe corp îmi place foarte mult și o pot încadra cu ușurintă în categoria Black One Shoulder Dress . Mie mereu mi-au plăcut rochiile negre care îți pun în evidenta atuurile , nu defectele , iar aceasta face parte din categoria “must have” . Chiar dacă mai am puțină burtica după naștere , m-am simțit minunat cu aceasta rochie . Poate o să îmi fac curaj și o sa îmi comand și Pink Bodysuits , dar când va fi mai cald .

Link către rochie : https://femmeluxefinery.co.uk/products/black-ribbed-wrap-bat-wing-bodycon-mini-dress-bailey

Black Ribbed Wrap Bat Wing Bodycon Mini Dress – Bailey

Ultimul produs , dar nu cel din urma , o rochița tip hanorac , cu glugă și cordon in talie , numai bun pentru diminețile răcoroase în care bem o cana de ceai fierbinte și citim o carte buna . Eu am ales sa îl port cu blugi sau colanți pentru ca așa arata ca un hanorac oversized și îmi place mult ideea .

Link către hanorac : https://femmeluxefinery.co.uk/products/black-belted-long-line-hoodie-dress-theo

Black Belted Long Line Hoodie Dress – Theo

Mulțumesc pentru atenție și spor la cumpărături ! Revin curând cu un nou articol.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s