Aloe Vera – Regina Plant

Bună tuturor și mulțumesc pentru că sunteți aici ! Am revenit cu un articol despre Aloe Vera , beneficii , recomandări și păreri personale . Am primit de la Regina Plant o frunză de Aloe Vera și vreau să împărtășesc experiența mea cu voi .

Sănătate în mâinile tale !

Regina Plant

După cum scria și pe pliantul de la ei , gelul de Aloe Vera face minuni în combinațiile potrivite , având proprietăți curative multiple : tratarea acneei , refacerea țesuturilor deteriorate ale pielii , catifelarea tenului , reglarea afecțiunilor digestive și multe altele . Aceste minuni sunt realizate datorită componentelor care regenerează țesuturile și contribuie la menținerea stării de sănătate (vitamine , minerale , zaharuri , enzime , acid salicilic ).

După ce am primit frunza de Aloe m-am gândit ce să fac cu ea , iar prima idee a fost o mască pentru păr : gel de Aloe , miere naturală , vitamina E uleioasa . Beneficiile se văd după prima utilizare : păr mai strălucitor , mai mătăsos și mai hidratat . Recomand această mască și persoanelor cu ten sensibil pentru că face minuni ! Evident , puteți adăuga și alte ingrediente în funcție de ce rezultate vreți să obtineți .

După câteva zile și-au făcut apariția câteva coșuri pe tenul meu și nu aveam idee cum să scap mai repede de ele . M-am documentat și mai apoi mi-am amintit că mai am în casă gel natural de Aloe Vera . L-am aplicat direct pe tenul curat . Și ce sa vezi ? Tenul meu s-a calmat iar coșurile nu mai erau atât de inflamate. Mi se pare perfect să poți scăpa de micile probleme cu ajutorul naturii .

Mi-a făcut mare plăcere să mă bucur de frunza de Aloe Vera de la Regina Plant și să aflu numeroasele beneficii ale sale . Bineînțeles , pe site-ul lor nu găsiți doar frunze (care sunt foarte , foarte mari) , dar și plante mature pentru a putea avea în propria casă un izvor de sănătate .

Sper că v-a plăcut acest articol !

Pe cei de la Regina Plant îi puteți găsi : 1. http://www.reginaplant.ro , 2. Facebook : /aloereginaplant , 3. Instagram : /regina.plant .

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s