Despre mine

Hei , dragele mele ! Încet , dar sigur , m-am hotărât să mă dezvolt în mediul online așa că astăzi vă prezint primul meu articol pe blog . Pentru că nu toată lumea mă cunoaște , o să vă vorbesc puțin despre mine .

Zâmbește !

Pot spune că sunt un om simplu , cu nimic mai special față de restul , dar cum fiecare are ceva special , tind să cred că am și eu farmecul meu . Sunt pasionată de make-up , beauty , skincare etc. , dar nu cred că sunt singura femeie cu “problema” asta. Pe lângă clasicele pasiuni tipic feminine , ador lectura . Cui nu-i place o carte bună alături de o cană mare de ceai ?Sigur veți observa amprenta a ceea ce îmi place în următoarele articole , dar pana atunci puteți arunca o privire pe pagina mea de Instagram .

Make-up is love , make-up is art .

Am 19 ani , mă bucur de o viață frumoasă și liniștită după ce am terminat liceul (profilul pe care l-am urmat a fost matematică-informatică) și încerc să fac tot ce pot pentru a-mi îndeplini visele .Îmi place să ajut oamenii din jurul meu , lucru care mă determină să vă ajut cu sfaturi și să vă răspund la întrebări , să împărtășesc cu voi părerile mele despre anumite produse și alte lucruri pe care le consider importante .

Vă mulțumesc pentru că v-ați făcut timp să citiți câteva rânduri despre mine și sper să ne revedem în următoarele articole !

Kisses !

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s